جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بابا نی نی یارا منو قطع نکنید من ثنا و بهار ۹۶ ام گیتی ۱۹۹۲ و sanajan و دختر گلاب ام و یکی دیگه که یادم نیست چرا کاری میکنی که من با خط مادرشوهرم بیام اینجا آخه درسته برای تاپیک سیاسی منو قطع کنی وصلم نکنی؟من تنهایی هامو وقتی واقعا جایی برا درد و دل نداشتم اینجا پر کردم دوستان دعا کنید حال همه مون خوب باشه دعا کنید خدا آدمای خوب سر راهمون بزاره و دعا کنید برای سلامتی و عافیت و عاقبت به خیری همه مون
وَمَکَرواوَمَکَرَاللَّهُوَاللَّهُخَیرُالماکِرینَ. (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چارهجویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 باعشق و افتخار اهلسنتم❤️✨
به نظرم قهوه ترک، هم خیلی شیکه هم بهتر از اسپرسوعه. یا اگه راحتی باهاش شیک بهتره
یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد. -پناه.