2777
2789
عنوان

خواستگار دندونپزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 23 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دندون پزشک نشده بود دانشجوی سال دوم بود برای دوستی درخواست داد ک گفتم نه وگرنه خواستگاری اینا نبود

میشه منم تو فرقه تون راه بدینننن؟ 

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

از نظر شما شغل و درامد شوهر مهم نیس؟!

چرا قطعا مهمه.

ولی همه چیز نیست 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

الان بین یه کسی که مثلا بساز و بفروش باشه و یکی که کارگر باشه برای شما فرقی نداره با کدوم ازدواج میک ...

اخه سوالو نگاه کن

درآمد و پرستیژ آدما مهمه

ولی من بخوام ازدواج کنم نمیپرسم با بساز بفروش ازدواج بکنم یا نکنم

با مغازه دار ازدواج بکنم یا نکنم

شغلش که تعیین کننده شخصیتش نیست

معادل سوالت میشه اونایی که میان تو سایت میپرسن با پسر کورد ازدواج بکنیم یا نکنیم

با دختر شیرازی ازدواج بکنیم یا نکنیم

اول چیزای دیگه ای مطرحه، بعدم درآمد و پرستیژ اون آدم، بله من با کارمند ممکنه ازدواج نکنم، ولی اگر قرار باشه با دندون پزشک ازدواج کنم، دندون پزشک بودنش عامل ازدواج من نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اخه سوالو نگاه کندرآمد و پرستیژ آدما مهمهولی من بخوام ازدواج کنم نمیپرسم با بساز بفروش ازدواج بکنم ی ...

اخلاقش خوبه مهربونه و از ایناییه که هی از دستش میخندی

مشکلم این بود که الان توی کارش دخترا هی بهش نخ ندن و اینا

بیا اینجا عابژی 🤝😂😂

هییییییی

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️