2777
2789
با کدوم آهنگساز های معروف کار کردید؟؟؟مثلا در حد بردیا کیارس و ...

چربطی به سوال من داره؟؟؟

از ۳ سالگی سنتور میزنم

دو استاد داشتم  که شاگرد استاد کامکار بودن 

آرزو دارم همه به آرزو هاشون برسن،منم برسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تدریس یک اصولی داره مدرک دانشگاهی معتبر می خوادیا حداقل باید نوازنده ی حرفه ای و معروف باشید.در حدی ...

تموم شد حرفات؟

ممنون خدافز

با خود کامکار کار کردی؟؟؟؟؟مردم رو چه حسابی بهت اعتماد کنن؟؟؟چه مدرکی داری؟؟؟؟

فازت چیه؟

مطمئنم خودت از نزدیک ساز هم ندیدی الان رو منبر رفتی خانم روشنفکر 

این همه آموزشگاه استاد سازهاشون معروفففففن؟

عجبببب

با خود کامکار کار کردی؟؟؟؟؟مردم رو چه حسابی بهت اعتماد کنن؟؟؟چه مدرکی داری؟؟؟؟

فازت چیه؟

مطمئنم خودت از نزدیک ساز هم ندیدی الان رو منبر رفتی خانم روشنفکر 

این همه آموزشگاه استاد سازهاشون معروفففففن؟

عجبببب

فازت چیه؟مطمئنم خودت از نزدیک ساز هم ندیدی الان رو منبر رفتی خانم روشنفکر این همه آموزشگاه استاد ساز ...

خوب اگه آموزشگاهی هست که باهات همکاری کنه  برو

دیگه نیازی به تاپیک زدن نبود.

آموزشگاه هایی که من می بینم 

رزومه ی اساتیدشون را در اختیار هنرجو میزارن 

خوب اگه آموزشگاهی هست که باهات همکاری کنه برودیگه نیازی به تاپیک زدن نبود.آموزشگاه هایی که من می بی ...

اخه تاپیک زدن من بتو چه ؟ 

خوب اگه آموزشگاهی هست که باهات همکاری کنه برودیگه نیازی به تاپیک زدن نبود.آموزشگاه هایی که من می بی ...

والا من دخترم دوتا ساز. و دختر خواهرم به یاز میزنه و اینهمه موسسه موسیقی رفتیم و اومدیم استاد اینجوری که شما میگین هنوز یکی هم  ندیدیم 

موسسه و آموزسگاه موسیقی فکر کنم نرفتین تا حالا

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بنظرتون چند؟

اگه برین‌ خونه هنرجو آموزش بدین  بنظرم با ۲۰۰شروع کن یکم کار کن 

اگر اونا باید بیان حتی با۱۵۰هم‌میتونی شروع کنی تا یه مدت هنرحو پیدا کنی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

والا من دخترم دوتا ساز. و دختر خواهرم به یاز میزنه و اینهمه موسسه موسیقی رفتیم و اومدیم استاد اینجور ...

شما فکر کنید نرفتم

البته من  فکر کردم ایشون دنبال آموزشگاه میگرده برای یادگیری 

اومدم آدرس بدم 

بعد دیدم می خواد تدریس کنه دیگه آدرس و قیمت ننوشتم 

و حس کردم سابقه نداره  خواستم راهنمایی کنم 

اگه برین‌ خونه هنرجو آموزش بدین بنظرم با ۲۰۰شروع کن یکم کار کن اگر اونا باید بیان حتی با۱۵۰هم‌میتون ...

ببین طوریه که کلی پیشنهاد داشتم واسه تدریس ولی واسه کنکور لغو کردم، الانم اونقدر قوی نیستن تو درس..میگم کاش موسیقی و از تابستون سال بعد ادامه بدم..من حاضرم بدم خونه شون جلسه ای ۱۵۰ بگیرم یعنی ماهی ۶۰۰،تا ۲۰ تا پیشنهاد هم داشتم،ب نظرت ۱۰ میل درآمد واسه یه دختر ۱۸ ساله اوکیه؟تا رفته رفته بیشتر شه،پرستیژ داره استاد هنر بودن؟

ببین طوریه که کلی پیشنهاد داشتم واسه تدریس ولی واسه کنکور لغو کردم، الانم اونقدر قوی نیستن تو درس..م ...

موسیقی خیلی خوبه 

من اولین استاد دف دخترم اتفاقا یه دختر کنکوری بود که بعد مدتی کنمور قبول شد رفت 

راستش رو بخای من علاقه  ندارم ولی تو که بلد کار هستی چرا بد باسه آموزشگاهها بری کلی دختر پسر جوون میبینی که مربی ان 

بعدها میتونی بری آموزشگاه معتبر 

حتی کارا بگیره آموزشگاه بزنی 

من عاشق سنتورم😍

موسیقی خیلی خوبه من اولین استاد دف دخترم اتفاقا یه دختر کنکوری بود که بعد مدتی کنمور قبول شد رفت راس ...

خبلی خوشحالم کردی با حرفات🥺انشالله موفقیت دختر تو نو ببینید