2777
2789
عنوان

امروز خواستگار زنگ زد گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5832 بازدید | 211 پست

۵ ساله یه آقای هر چند وقت یه بار میاد با واسطه که میخاد مخفیانه خودمو یا عکسمو ببینه 🥴🥴🥴 منم هر بار سر باز میزنم نشد مثل آدم  یه بار زنگ بزنه بگن یروز قرار بذارین همو ببینید تموم میشد نمیدونم مرگشون چیه

چقدر سخت میگیرید همه چی رو؟...

به نظرم این موضوع ارزش این همه حرص خوردنو نداره...

اگه اومدن و دوست نداشتی بگو معیارهامو ندارید....

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای تو همونی هستی میگفتی نویسنده ام؟یبارم تاپیک زده بودی هم میگفتن چرا اینجوری حرف میزنی ، من از خند ...

🤣🤣🤣🤣🤣

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

خوب شهرکوچکیدیکی گفته دخترفلانی معلمه اوناهم تماس گرفتن حالاظاهرتوببین دگه گریه نداشت 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
خوب شهرکوچکیدیکی گفته دخترفلانی معلمه اوناهم تماس گرفتن حالاظاهرتوببین دگه گریه نداشت

آخه ظاهر ؟ فقط مادر ؟ تف بهشون

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

ازدواج سنت پیامبره همسر مومن و خوش اخلاق مایه ی آرامشه توکل بر خدا کن شاید پسره رو دیدی خوشت اومدنخو ...

پسرە شاید خوشمون اومد

ولی ما کتری قوری نیستیم اول مامانە پسند کنە

اگە اینطوریە اول مامان ما هم اوللل پسرە رو ببینە از فیلترِ مامانمون رد بشە بعدددد زحمت بکشن بیان خونە

نە اینکە فقط ما رو پسند کنن بهمون لطف کنن بیان خونە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
چقدر سخت میگیرید همه چی رو؟...به نظرم این موضوع ارزش این همه حرص خوردنو نداره...اگه اومدن و دوست ندا ...

آخه ببین میاد محل کارم اونم فقط مادره. صرفا برا دیدن چهره 

منم یه بار این اتفاق واسم افتاد قرار بود برم خواستگار ببینم مامانش بدون اون اقا اومده بود منم دندون گذاشتم رو جیگر بعدش که زنگ زدن گفتن خوشمون اومده ما چند تا عیب گذاشتیم رو طرف گفتیم نمیخوایم

پسرە شاید خوشمون اومدولی ما کتری قوری نیستیم اول مامانە پسند کنەاگە اینطوریە اول مامان ما هم اوللل پ ...

یا خدا حرف دلمو زدی ‌ این کپی کجاست 

خدا نکنه دختر به این خوبی

قربانت 

چه سخت میگیری عزیزم ! 

خب اون آقا و خانواده اون فرد باید شمارو ببینن . نمیدونم چرا اینقدر عصبی هستید 

من خودم اینطوری خواستگار دارم ولی فعلا نمیتونم ازدواج کنم تا بعدا 

برای شما آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم عزیزم