2777
2789
عنوان

امروز خواستگار زنگ زد گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4860 بازدید | 210 پست
ول کن سخت نگیر ، وقتی اومد تو رد کن ولی خب اعصابتو خورد نکن

خیلی ممنونم مهربون که انقدر حرفاتون بهم آرامش میده

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی میگمدلم میخواد سنتی ازدواج کنمخسته شدم از دوس پسر عنم

اع خوش به حالت دوست پسر داری من ندارم ... آخه سنتی کاملم خیلی تحقیرآمیزه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

خیلی ممنونم مهربون که انقدر حرفاتون بهم آرامش میده

بخدا راس میگمااا تو مسئول بیشعوری دیگران نیستی فقط مسئول رفتار خودتی بزار بیاد ببینه عاشقت که شد بگو پسری که با نظز ننش نظرش عوض شه مرد زندگی نیست و تمام  ، اعصابتو خورد نکن

سنتی همینه دیگه عزیزم ولی حالتو درک میکنم 

امیدوارم ادم مناسبتو پیدا کنی بهترینا سر راحت قرار بگیره سر ی مسئله ی کوچیک حرص نخور و خودتو اذیت نکن❤

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

بخدا راس میگمااا تو مسئول بیشعوری دیگران نیستی فقط مسئول رفتار خودتی بزار بیاد ببینه عاشقت که شد بگو ...

👏🏼👏🏼👏🏼

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

اگر درست بیان بشه قطعا حس کالا رو نمیده متاسفانه آداب بیان خواستگاری رو ندارن والدین

خاستگاری که نه هیچ احساسی داره نه هیچی تازه بدتر از اون اینه که خودشم قرار نیست نظر بده مادر و خواهرش قراره پسند کنند این طرز فکر اساسش غلطه حالا میخواد شیک بیان شه میخواد نه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
سنتی همینه دیگه عزیزم ولی حالتو درک میکنم امیدوارم ادم مناسبتو پیدا کنی بهترینا سر راحت قرار بگیره س ...

ممنون از دل مهربونت 

خاستگاری که نه هیچ احساسی داره نه هیچی تازه بدتر از اون اینه که خودشم قرار نیست نظر بده مادر و خواهر ...

نه طرز فکرت درست کن😐😒😏

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔
نه طرز فکرت درست کن😐😒😏

طرز فکر درست اینه مادر و خواهر پسر برن اول ظاهر دختر رو بپسندن؟؟ اگه این طرز فکر درسته ترجیح میدم تو قرن ۲۱ طرز فکر غلط رو انتخاب کنم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چرا میخوای با معلم ازدواج کنی؟ با حقوق بخور نمیرشمعلمی واسه دخترا خوبه فقط درجا ردش کن پسره خیلی فقی ...

حالا زیاد اونجاش مهم نبود این رفتار تحقیر آمیز شون تهوع آور بود 

و اینکه کلا خانواده شون پولدار بودن زمین و ملک و...

گلم ازدواج سنتی همینه دیگه تازه اینکه خوبه یه خانمه میگفت چون اون یکی عروسام چش رنگین پسرم گفته زن منم باید چش رنگی باشه ازم شماره میخواست بیاد برا دخترم منم همونجا زدم پرش گفتم دختر من چش رنگی نیست

تک پسره؟

نه خواهرش ازدواج کرده اینو فقط می‌دونم احتمالا چند تا باسن نپرسیدم که فوری بهمون برخورد