2777
2789
آره ازدواج کردیمنه باوا مث گاو ب هم نگاه میکردیم فقد🤣🤣ما رابطمون خیلی رمانتیک بود من ی بار دیدمش ه ...

اول تو پیام دادی یا اون؟ جالبه من دوره دانشجوویم استادام عین سگ مغرور بودن اصلا پا نمیدادن😂 یادمه رو یکیش بدجور کراش بودم  همکلاسیام تا دلت بخاد دنبالم بودن اما استاد ن 

پس کسیکه خیلی نگا میکنه منظور داره پس 😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول تو پیام دادی یا اون؟ جالبه من دوره دانشجوویم استادام عین سگ مغرور بودن اصلا پا نمیدادن😂 یادمه ر ...

پیام ندادیم به هم 

اونم مغرور و خیلی ادا اصولی بود 

جوگیر میشد و میشه هر از گاهی🤣

تو دانشگاه همون حضوری بهم گفت

منم گفتم باید به خانواده بگم و این شکلی شد

شوهر من خیلی استاد سخت گیریه 

من در درجه اول دیدمش گفتم اه این مردک فکر کرده کیه 

بعد ی چند دیقه گذشت دیدن ن بنده خدا خیلب محترمه🦦🤦🏻‍♀️🤣

اول تو پیام دادی یا اون؟ جالبه من دوره دانشجوویم استادام عین سگ مغرور بودن اصلا پا نمیدادن😂 یادمه ر ...

برعکس مغرور بودنش خجالتیه 

ی جورایی خجالت میکشیداز من و خانوادم

برای همین خیلی طول کشید بگه

پیام ندادیم به هم اونم مغرور و خیلی ادا اصولی بود جوگیر میشد و میشه هر از گاهی🤣تو دانشگاه همون حضور ...

پیام ندادین پس چجوری علاقتونو ابراز کردین و گفت میام خاستگاری؟

پیام ندادیم به هم اونم مغرور و خیلی ادا اصولی بود جوگیر میشد و میشه هر از گاهی🤣تو دانشگاه همون حضور ...

اها حضوری گف پس😍😍😣 الان نامزدین یا ازدواج کردین چقد طول کشید بهم برسین؟

اهاا خوشبخت شین عزیز دلم اشنایی و عقد چقد طول کشید؟؟؟؟؟ فکرشو میکردی اونم از تو خوشش بیاد؟

پیام ندادین پس چجوری علاقتونو ابراز کردین و گفت میام خاستگاری؟

چندین بار منو دیده بود 

منم چون تجربه ناموفق داشتم اصلا سمت پیام دادن نرفتم و شخصیت خودمو حفظ کردم گفتم خیلی دلش بخواد میگه🤷🏻‍♀️

چون علاقمون ۲ طرفه بود و من نمیخواستم اقدام کنم 

من شخصیتمو حفظ کردم اونم بچه نبود ک دنبال چیز دیگه ای باشه 

ی بار گفت میشه با هم آشنا شیم ؟

منم گفتم من اهل دوستی نیستم ی بار رفتیم بیرون حرف زدیم شرایطشو گفت منم با خانواده هماهنگ کردم و اومدن.‌‌..

ولی از نگاه ها و رفتارای دوتامون مشخص بود.‌‌‌..

ما ۱ سال ازدواج کردیم:)

چندین بار منو دیده بود منم چون تجربه ناموفق داشتم اصلا سمت پیام دادن نرفتم و شخصیت خودمو حفظ کردم گف ...

منم الان  با یکی دقیقا تو همین شرایطم فقد نگا میکنیم  بنظرت علاقه داره بهم؟ 👀

منم الان با یکی دقیقا تو همین شرایطم فقد نگا میکنیم بنظرت علاقه داره بهم؟ 👀

آره 

ولی خیلی شرایطو بسنجش 

من و عطا تجربه موفقی رو داشتیم ولی من ا این نگاها همیشه اخر و عاقبت خوبی ندیدم

خودمو میگما