2777
2789
عزیزم حق داری .متاسفانه تو هرخونه یی دعواهست شرایط خیلی سخت شده خیلی سعی کن ندیده بگیری چاره چیه مرا ...

😓میدونم همیشه دعوا بوده ولی جدیدا حرف هایی میشنوم که نباید .. چیشد که به اینجا رسید چرا فک نمیکنن یه بدبختی اینجاست بهشون نیاز داره مگه من چی خواستم😭عشقشون نمیخوام محبت نمیخوام فقط باهمم خوب باشن

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

سلام مممنون که اومدی🩷 مشکل پدر و مادرم هستن و دعاهاتون من فقط دلم گرفته برای ون خوانواده گرم..

قربونت تو هر خونه ای دعوا هست گلم توهرخونه ای

ولی خب صحبت کن باهاشون جدا جدا

ببین مشکلشون چیه شاید با حرف زدن درست شد گلم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت تو هر خونه ای دعوا هست گلم توهرخونه ایولی خب صحبت کن باهاشون جدا جداببین مشکلشون چیه شاید با ...

دبگه کار ار کار گذشته من نمیتونم کاری کنم 🥺من بگم هم فوقش جلو من بگن اره خودشون با هم رفتارشون درست نمیشه حرفایی زدن که بعید بدونم مثل قبل بشن هیچ وقت..😓

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر