2777
2789
عنوان

شوهرم بعد زایم

85 بازدید | 3 پست

دیگه دارم سرد میشم ازش 

واقعا خیلی کوته فکر و نادونه ، 

طرز برخورد بلد نیست 

ن با من ن با خانوادم نه با خانوادش ، ن با فامیلام ن با فامیلاش

مهمون میاد خونمون گوشی میگیره دستش میچپه گوشه پذیرایی و کلامی با مهمونا حرف نمیزنه . انگار ک اون مهممونه و مهمونا میزبان 

خجالت میکشم واقعا از رفتاراتش

دستاش دائم تو دماغشه . میگه فقط وقتی خودمون تنهاییم این کارو میکنم ولی دروغه . بار ها دیدم تو جمع و جایی این کارو کرده چون عادتشه ...

هیچ چیزی رو سر جای خودش نمیزاره . حتی وقتی ک مرتب هم می‌کنه باز نیازه پشت سرش جمع و جور کنم 

من تازه زایمان کردم. اما همش  می‌ره تو کوچه بدون توجه ب من و حالِ خرابم . ضبط ماشین رو دستکاری می‌کنه.ماشین می‌شوره ، و آویزونه ب اون پراید قراضه .

نصف شبا همش خوابه و خواب . بخام بیدارش کنم یه لیوان آب دستم بده باید نیم ساعت التماس کنم تا شاید بیدار بشه .

توی بی پولی غرقه. هیچ پولی نداریم . همش از روی ندونم کاری های آقا و وام های بی سر و تهی ک گرفت 

همش به خاطر بی فکریاش . 

من دیگه دارم ازش متنفر میشم در صورتی ک ته دلم دوستش دارم و بند بند وجودم میخاد ک اصلاح بشه 

اما داره با تک تک رفتاراش منو از خودش متنفررر می‌کنه .

من الان کلی نیاز دارم که برآورده کردنشون پول آنچنانیی هم نمیخاد ولی از پسشون بر نمیاد . چرا؟ چون وام الکی گرفته داده به این و اون صدقه الان داره قستاشو خودش میده .

من الان بعد زایمان شکم بند میخام ک این شکم لعنتی جمع بشه و با شال و روسری نبندمش و هی شل نشه .

رفته پرسیده داروخانه گفته شکم بند 500 

اومده با وقاحت تمام ب من میگه چ خبره پونصد 

نمیخرم برات . یعنی نمیتونم 

الان من دارم تو افسردگی غرق میشم ، پول یه جلسه تراپی نداره بده ب من 

سر زایمانم هیچی برام نخرید . هیچی😔 

حتی گل .

هیچی 

من دیگه نمیتونم ادامه بدم . هر روزم شده گریه 😔 شما بگید چیکار کنم 🥺🥺🥺 

قلبم داره نسبت بهش سیاه و سیاه تر میشه😔💔

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.