2777
2789

مهمون میخواد بیاد مرتب کردم هرچند دختر منم خیلی ریخت و پاش داره

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونم همیشه تمیزه، از اول یاد بچم دادم ریخت و پاش نداره، میدونه حساسم، ذاتأ خودشم زیاد اهل ریخت و پاش نیس، خونم هر دقیقه تمیز هس، چون همش بهش رسیدگی میکنم، خفه میشم خونه حتی کمی نامرتب باشه 

رفته لباسامو ریخته بیرون ازکشوم

خونه ای که بچه داره همینه خیلی حساس نباش چند سال دیگه تمیز میشه دلت برای روزای بچگیش تنگ میشه لذت ببر فقط

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

نه

روزی یکی دوبار مرتب میکنم و دستمال میکشم،جارو برقی میکشم

بچه ها هم کمک میکنن ولی بازم بهم ریخته ست

۳ تا بچه ان

اتاق خودشون که ترکیده ست

صفر تا صد تمیز میکنم باز میترکونن

مجبورشون میکنم تمیز کنن باز تا شب بهم میریزن

رها کردم دیگه خسته شدم

گفتم از اتاقتون چیزی بیرون نیارید بازم از روی اپن آشپزخونه کتاب و مداد و اسباب بازی و کاردستی جمع میکنم

🌸🌸

درحال حاضر اتاقم پرر کتاب و برگه هس ولباااس🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡