2777
2789
عنوان

میخوام چون از یه چیزی میترسم نامزدیم رو بهم بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 54 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چرا‌ بله دادی، حتما برو مشاور، یکی دیگه رو بدبخت میکنی یه عمرتازه من که عاشق رابطه بودم بعد ازدو ...

به زور بله گرفت به زور روزی صد بار گفتم نه نمیتونم قبول نکرد حتی همین الانم هرچقدر حضوری بهش میگم حدا شیم گوش نمیده مجازی ام پیام میدم سین میکنه جواب نمیده

کاربر قدیمی هستم💕
هيچوقت توی دبیرستان دوستام رو میدیم رل داشتن عوقم می‌گرفت جدا از اینا یه بار که نامزدم گونم رو بوسید ...

شاید از نظر حسی و جنسی مرد هستی حتما برو روان شناس ازت تست بگیره، اصلا ازدواج نکنی ها، به خدا بعد ازدواج بدتر میشی که بهتر نمیشی

ببین تو عاشقش نیستی من از نامزدم بدم نمیومد ولی عاشقشم نبودم دست منو می‌گرفت حالم بد میشد چون اصلا ا ...

تنها پسریه که بهش فکر میکنم من شبا قبل خواب صد بار به نگاهش موهاش طرز راه رفتنش صداش فکر میکنم ولی میترسم

کاربر قدیمی هستم💕
شاید از نظر حسی و جنسی مرد هستی حتما برو روان شناس ازت تست بگیره، اصلا ازدواج نکنی ها، به خدا بعد از ...

خب اگه مرد باشم باید به زنان حس داشته باشم ولی ندارم 

اون تست رو گرفتم قبلا

کاربر قدیمی هستم💕
اابدا ندارم وقتی بهش فکر میکنم میخوام گریه کنم نامزدم خیلی به خودش میرسه از ادکلن و مدل مو گرفته تا ...

خب باید بری روانپزشک اصلا طبیعی نیستی

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

ببخشید این سوال میکنم حالا رابط ج به کنار دستش رو میتونی بگیری بوسه بغل هیچکدومو ندارید پس چه جوری ت ...

نه نداریم کلا هر موقع میخواد کاری کنه عقب میکشم بهش برمیخوره ولی چیزی نمیگه

کاربر قدیمی هستم💕

جدا نشو بعدا خیلی پشیمون میشی ازش بخواه یه مدت بهت زمان بده حتما برو روان پزشک حلش کن حیفه بالاخره اونم مرده تا یه جایی میتونه تحمل کنه تنها هم بودی به خودت تلقین کن که دستشو میگیری تصور کن اگه عاشقش باشی حتما درست میشه نگران نباش

بفرما جلو ته صف مال خودمه

حق داری 

نامزدتو دوست نداری ، واسه همین بدت میاد ، نمی گم با عاشق شدن یهو همه چی عوض میشه نه ، ولی وقتی عاشق باشی میخوای باهاش ازدواج کنی و همه چیزو باهاش تجربه کنی ، و راضی خواهی بود :)

فقط در اون صورت 

پس قطعا شک نکن و بهم بزن 

بعدها پشیمان خواهی شد 

این زندگی توئه پس توش عجله نکن 

برای من همه فصل ها یه رنگی یه ، پاییز 🍁🍂🍂🍃❄️