2777
2789

لطفا بعضی از دوستان اگه با نظر بقیه مخالف هم بودن توهین نکنن🙏

چون از عقاید ،فرهنگ خانوادها باهم فرق میکنه..

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

نوجوون بودم ساعت ۱۱ شب یه چیزی لازم داشتم بابام منو برد وسط بازار گفت برو بخر بیا😂😂😂 پشمای من ریخت بعد یبار ۱۰ شب تنهایی برگشتم خونه چنان پس سری ای بم زد پرت شدم تو خونه😂😂😂

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابام فهمید با یه پسری بودم و تموم کردم چیزی نگفت البته شاید چون افسرده بودم چیزی نگفت

اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

نوجوون بودم ساعت ۱۱ شب یه چیزی لازم داشتم بابام منو برد وسط بازار گفت برو بخر بیا😂😂😂 پشمای من ریخ ...

😂من مامانم گیر میده که مثلا شب نرو خرید

ولی بابام هیییچی نمیگه😂1شب هم رفتم خرید(البته داروخانه روبرو خونمونه)

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
😂من مامانم گیر میده که مثلا شب نرو خریدولی بابام هیییچی نمیگه😂1شب هم رفتم خرید(البته داروخانه روبر ...

پشم ریزون میشن گاهی پدرها😂😂😂

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اصلا ازشون روشن فکری ندیدم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

پشم ریزون میشن گاهی پدرها😂😂😂

اره😂من وقتی فهمیدم بابام خیلی پایست که منو برد مدرسه فوتبال پسرونه😂هم مربیش بهتر بود،هم اون موقع شیراز نبودیم،برای بانوان فوتبال نداشت

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

تا منظور از روشن فکر چی باشه...از نظر من پدر و مادر روشن فکر دخترهای خانواده را به خاطر دختر بودن محدود نمی کنند (ضمن داشتن یک سری قوانین و خط قرمز ها هم برای پسر و هم دخترشون)، دخترها را هم تشویق به ادامه تحصیل و شاغل شدن و مستقل بودن می کنند. از اینکه دختر ها بخوان برای ادامه تحصیل یا کار شهر یا کشور دیگه ای برن مشکلی ندارند....اینکه طوری با بچه ها رفتار کنند که بچه ها اعتماد داشته باشند و اگر مشکلی براشون پیش اومد بتونند با پدر و مادر صحبت کنند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
تا منظور از روشن فکر چی باشه...از نظر من پدر و مادر روشن فکر دخترهای خانواده را به خاطر دختر بودن مح ...

موافقم

مامان بابا من همینن دقیقا

هیچ وقت باعث محدودیت نشدن

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗