2777
2789
عنوان

وقتایی که ذوق چیزی دارین و کسی و ندارین بهش بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 48 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیشتر سعی کن خودت برا خودت اون خاطره خوبو بنویسی و ثبت کنی تو نوت گوشیواقعا ب چشم زخم اعتقاد دارم من ...

حتما عزیزم 

گاهی با خودم میگم اما دلم میخاد گاهی بقیه هم ببینن نه بخاطر فخر فروشی 

اینکه منم موفق شدم 

اینکه گاهی ذوق هامو 

تنهایی مو اما 💔

من هر چیز کوچیک و بزرکی رو فقط با خواهرم در میون میذاشتم و اونم انقدر ذوق میکرد که حتی تعریف کردنش ب ...

عزیزم خیلی متاسفم 💔💔🙏🏻

حتما الآنم میبینه ترو و برات لبخند میزنه و کنارته 

خدا بقیه عزیزاتو کنارت نگه داره عزیزم 🙏🏻💚

بخدا عقده ایی و فخرفروش نیستم آخه یه چیز معمولی مثلا یه چیز ساده دلم میخاد ذوقش کنم عکس بذارم اونم ن ...

میدونم نیستی عزیزدل💖

میگم ک مردم از روی حسادت این حرفارو میزنن

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
اره حال بد و نمیشه استوری کرد منم گاهی مث تو فک میکنم بعد نمیتونم بذارم اما از درون یخ میزنم هی بی ذ ...

نه عزیزم منظورم اینه حال خوبم را هم استوری نمیکنم چون همه خوشحال نمیشند و تعداد کمی خوشحال میشند، امان از روزی که یه ادم حسود از خوشحالی ادم خبردار بشه اون وقت اون انرژی منفی اش گند میزنه به همه چیز.

این بخ زدن نیست، این پختگیه عزیزم که شما بهش رسیدید که احساساتتون را به کسی نگید.

نه عزیزم منظورم اینه حال خوبم را هم استوری نمیکنم چون همه خوشحال نمیشند و تعداد کمی خوشحال میشند، ام ...

فدات شم عزیزم 

درست میگی 

هرچند این پختگی خب اذیتم می‌کنه چون به و بی احساس شدم و اصن حس زندگی نمیکنم زیاد

منم با خودم خوشحالی میکنم اما تا کی فقط تنآیی گاهی دوست داری کسی موفقیت ببینه نه واسه تایید خب آدما ...

میدونم درکت میکنم عزیزم ولی بنظرم نمیشه ب آدما اعتماد کرد اگه بشه باید بیش از حد ممکن باید مراقب بود که آسیب روحی روانی نخورع طرف برای همین تنهایی بهتره تا زمانی که آدمتو جهان هستی ب سمت بیاره