2777
2789
وقتی قطع کردی برنگشت حالت قبل؟ همین ک میگی گرونه

این بستگی به آمادگی بدنتون.سطح اعصاب بدنتون برای تغییر داره

ولی به طور کلی  اصولا برای تثبیت این ویژگی رو ژنوم های پیاز مو مژها هاتون و هر تغییری برای برای بدنتون باید محصول تقویتی تون ۳۶ ماهم مداوم استفاده کنید تا اگر کنار گذاشتید بر نگرده...

افرادی هستند دوره شون شش ماهه هست اما افرادی هم هستند بیشتر بوده و ته تهش ۳۶ ماهه ...من خودم یک سال هست دوره تثبیت عادت ژنوم هام .... ویک سال زدم دیگه نزدم هیچ موردی پیش نیومد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این بستگی به آمادگی بدنتون.سطح اعصاب بدنتون برای تغییر دارهولی به طور کلی اصولا برای تثبیت این ویژگ ...

بین سریتا و اکسیلیا و ماوالا و اینی ک شما گفتی موندم کدوم‌و بگیرم. راستی مصرفشون تو بارداری ضرر نداره؟

بین سریتا و اکسیلیا و ماوالا و اینی ک شما گفتی موندم کدوم‌و بگیرم. راستی مصرفشون تو بارداری ضرر ندار ...

النویر اگه با قیمتش مشکلی نداری عالی ترین من همشون استفاده کردم 

النویر گیاهیه 

یکی از دوستانم ۰ون نمیتونست تو دوران بارداری اکسیشن مژه به خاطر چسپش استفاده کنه هز النویر استفاده کرد که خداروشکرمشکلی نداشت ..جالبه دخترش تو نوزادی یه عالمه داشت درحالی خودش و همسرش کم مو هستند

.شما حتما از پزشکتون بپرس