2777
2789
عنوان

من نیاز جنسیم زیر صفره😞

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 46 پست
اره نمیشه تا حالا بهش نگفتم

قرار نیست همسرتون اطلاع پیدا بکنه،برید پیش یه س ک س تراپبست

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان آقایون میان راهنماییت میکنن. همین الان تو تاپیک کناری با خودم میگفتم چقد مردای سایت زیاد شدن. ر ...

خیلی وقتا آدم دنبال راه حل نیست مسلما اینجا جای راه حل نیست و همه میدونن شاید فقط قصد آدم درددله نا یکم از فشارش سبک بشه

کاش میشد بشی🖤💔
طرفتو دوست داری؟ شاید از اون بدت میادمن خودمم اگه طرفمو دوست نداشته باشم کوچکترین میل و تحریکی ندارم

راستش نه

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️
الان آقایون میان راهنماییت میکنن. همین الان تو تاپیک کناری با خودم میگفتم چقد مردای سایت زیاد شدن. ر ...

من نزدیک یکساله عضوم ولی خوشم نمیاد از تاپیک زدم امروز بدجور  دلم گرفته بود ب کسیم نمیتونم بگم

خیلی وقتا آدم دنبال راه حل نیست مسلما اینجا جای راه حل نیست و همه میدونن شاید فقط قصد آدم درددله نا ...

دقیقا ی غم تو دلمه ک چرا مثل بقیه نیستم چرا خیلی از لذتای دنیارو من نمیتونم ببرم