2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدیدو دیدم دلم شوهر خواست

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 45 پست
این چه جور راهنماییه فردا بیاد بگه بغل بعدش شد چیززززز حالا چکار کنم ؟خوبه؟ هرچی باشه ازدواج یعنی ت ...

نمیدونم مغزشون از چی پر شده که فکر میکنند دوست پسر جای شوهرو میتونه بگیره

دیوونه هستن بیخیالشون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتی منی که مجردم میدونم ازدواج اینقدر رویایی نیست

رویایی نیست ولی انقدرم سیاه که برامون تعریف میکنتد هم نیست

زندگی بالا و پایین داره

متاهلا هم فکر میکنند ما مجردا خیلی خوشیم

چجوری رل بزنم اخه وقتی فوبیا گشت ارشاد دارمپسرا توقع س ک س دارندلمم نمیخواد خارج از عرف و مذهب کاری ...

آفرین احسنت ، انشاله خداوند یک بخت خوب نصیبت کنه عزیزم ، همینطور که تو به ازدواج سالم فکر میکنی امیدوارم  یک پسر سالم ، مطابق میلت برات پاپیش بذاره 

ازدواج غریزی هست ونمیشه این نیاز را نادیده گرفت همهوچیز هم بدی داره وهم خوبی

تا زمانی که تمام دیدت از ازدواج این چیزاست واقعا ازدواج نکن ببخشید ازدواج خوب خوبه البته در سن بالا ...

دیدم از ازدواج این نیست عزیزم

قسمت خوبشو نوشتم چیزی که متاهلا هیچوقت نمیخوان ما بفهمیم و فقط از قسمت سیاهش برامون میگن

در هر حال من فکر میکنم متاهلی از مجردی بهتره استقلال پیدا میکنی ولی با ادم خوب و مهمتر از همه چیز با ...

نمیدونم چرا متاهلا دوست ندارن ما ازدواج کنیم

مثل اینکه من که الان شاغلم به یه بیکار بگم نری سرکاراااا خسته میشس و فلان ولی از پولی که ماه به ماه میاد تد جیبم براش نگم و به اینم فکر نکنم شاید اون نیاز مالی داره

ببین مگه الان توی زندگی مجردیت مشکل نداری؟!خب اونموقع هم مشکلات خاص خودشو دارهزندگی بدون مشکل نیست و ...

بزنم ب تخته ن

الان بگم میگن‌پز میدی

یکی دیگه از دلایلی ک از ازدواج میترسم همینه ک پشیمون بشم چرا از خونه بابام در اومدم ازدواج کردم

دیدم از ازدواج این نیست عزیزمقسمت خوبشو نوشتم چیزی که متاهلا هیچوقت نمیخوان ما بفهمیم و فقط از قسمت ...

اگر انتخاب درستی نباشه این قسمتها نداره فقط سیاهه

ازدواج بد نیست اما با شناخت خودت اول بعد شناخت نسبی طرف مقابل و اول درس خواندن زبان خواندن سرکار رفتن

بزنم ب تخته نالان بگم میگن‌پز میدییکی دیگه از دلایلی ک از ازدواج میترسم همینه ک پشیمون بشم چرا از خو ...

خب تو ازدواج نکن پس

ولی من توی خونه بابامم سختی کشیدم براهمین از چاله توی چاه نمی افتم