2777
2789

خونه دوستم منم بهش میگم بیاد خونه ما ولی نمیاد 

حالا موضوع این نیست موضوع اینه که هر سری من رفتم مامانش نبوده و ما خوردیم جم کردیم ولی وقت نشده بشوریم ظرفارو

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا

من اوایل دوستم چیز میز درست میکرد 

بعدش خودم جم میکردم خودمم ظرفارو میشستم بعد که دیدم اون زحمت جم کردنم به خودش نمی‌ده من فقط جم‌میکردم دیگه نمیشستم ظرفارو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

می‌دونم درستش اینه میخورم جمم کنم ولی وقتی دیدم دختر خودش هیچ کاری نمیکنه گفتم الان فک می‌کنه حمال مفت گیر آورده بنظرتون کار کی اشتباهه 

والا قاعدتا باید دوستت و خودت با هم بشورین

خب منم قبول دارم ولی وقتی دیدم خود دوستم هیچ کاری نمیکنه گفتم من چرا بکنم همینم شده که مامانش ناراحت شده ظاهراً منم به دوستم گفتم بیا دوتایی بشوریم گفت نه خستم من

خب منم قبول دارم ولی وقتی دیدم خود دوستم هیچ کاری نمیکنه گفتم من چرا بکنم همینم شده که مامانش ناراحت ...

نرفتی دیگه خونه شون؟ با زبون خوش بگو بلندشو با هم جمع کنیم حالا که خوردیم که مامانش از چشم تو نبینه، فکر نکنم دوستت کارا خودشو هم کنه گردنه مامانشه 

https://daigo.ir/secret/4475326302
نرفتی دیگه خونه شون؟ با زبون خوش بگو بلندشو با هم جمع کنیم حالا که خوردیم که مامانش از چشم تو نبینه، ...

اره دقیقا همچین آدمیه واسه همین میگه ولش کن منم نمیخام مامانش فک کنه من مفت خورم در حالیکه بچه خودش حمال گیر آورده اگه مسئله کاری نبود اصلا نمی‌رفتم 

اره دقیقا همچین آدمیه واسه همین میگه ولش کن منم نمیخام مامانش فک کنه من مفت خورم در حالیکه بچه خودش ...

دیگه اگه مجبوری بری کاریش نمیشه کرد، اگه صمیمی هستین به روش بیار اگه نه و رفتی یه ذره مراعات کن 

https://daigo.ir/secret/4475326302