2777
2789
عنوان

بخشی از امروز من➕عکس😍📸

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 59 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااااام

امروز تا ۱۰ خوابیدم😍 بعد با همسر رفتیم خرید و بعدشم جابجایی وسایل و الان ولو شدم رو مبل🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چندمی

دانشجو هستم عزیزم 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

سلااااامامروز تا ۱۰ خوابیدم😍 بعد با همسر رفتیم خرید و بعدشم جابجایی وسایل و الان ولو شدم رو مبل🥰

چه درخت کریسمس قشنگی😁😍😍

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

چه درخت کریسمس قشنگی😁😍😍

مرسی فداتشم، چشمات قشنگ میبینه😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
میگم من یبار از شما پرسیدمیادم رفته رشتتون چی بود

محیط زیست ( اکولوژی آب-تنوع زیستی)

منم هیچی صبح بیدارشدم با دوستام رفتیم بیرون صبونه 🤗

ناهار خونه مامانجونم دعوت بودیم رفتیم اونجا ساعت ۳ برگشتیم

هوا هوای دونفرس دلم دور دور میخووااااد همسرمم گرفته خوابیده میگه هوا هوای خوابه 😂 

شبم مهمون دارم مهمونمون باشعوره برا بعدشام میاد 😂