2777
2789
عنوان

وایی خیلی ناراحتم من خیلی زشتم دیروز همه به دوستم پا دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 118 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بشین درست رو بخون بابا یه آدم حسابی بیاد این بچه قرتی های الاف چیه که جتی بخوای براشون تاپیک بزنی😂

بابا بخدا مسله پسرا نیستن 

اگه نخ می‌دادنم قبول نمیکردم 

مسله اینه که من زشتم که کسی بهم نخ نمیده.

اره خدایی خودمم حالم بهم خورد مسله ام اونا نیستن مسله زشتی منه💔

نه این دوستیا به هیچ جایی نمیرسن 

شما روابز موفق رو ببینی همه توی جاهای خوب و اکادمیک اشنا شدن نه تو خیابون 

توی خیابون ی سری پسر عیاش و هولن ک هرکی رد میشه شماره میدن 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

اینکه دوتا پسر ولگرد توی خیابون شماره بدن چه ارزش و اهمیتی داره؟

اتفاقا خیلی بده برای من هروقت با دوستام بیرون رفتم پیش اومده و همیشه احساس کردم نکنه واقعا مشکل از منه که این آدم با خودش فکر کرده من بهش پا میدم و میاد پیشنهاد میده!

برات که اتفاق بیفته نه تنها خوشت نمیاد بلکه حالت هم به هم میخوره

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
من حالم از اون پسرا بهم میخوره ولی اگه درخواست میدادن اعتماد به نفسم میرف بالا الان حس عن بودن دارم

بیخیال حالا اونا کی باشن که بخوان به آدم اعتماد به نفس بدن به آدم 

ذهنتو درگیرش نکن 

بابا بخدا مسله پسرا نیستن اگه نخ می‌دادنم قبول نمیکردم مسله اینه که من زشتم که کسی بهم نخ نمیده.

زشت قیافشونه ...به قیافه نیست بخدااا یه آدمایی اطراف من هستن با یه چهره های خیلییی معمولی که آدم توش میمونه ببین چه شوهرای خوشتیپ و پولداری کردن