2777
2789
عنوان

درباره تمایلات جنسی سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 90 پست
پحس میکنم به صورت کلی میگیم که سلیقه های متفاوت وجود داره ولی در واقعیت کمتر از یک در میلیونه

موافقم

شاید یه نفر از هزار نفر زن چاق دوست داشته باشه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه ربطی به بیمار داشت

فردی که تمام معیارش چاق و لاغری هست برای رابطه به نظر من فرد نرمالی نیست 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بله من خودم یکی از ملاک های شوهرم روم های پر بود و نرم بودن طرف😐 با من ک دوست شد قبل از اینکه منو ببینه نظر کلیشو دربارهمه چی پرسیدم گفت😐😐 منم چون ۷۰ هستم باشگاه میرم شکم اینا ندارم اصلا اما روم هام پر هستن درکل آدم پری هستم خیالم راحت شد😂 الان هم میگه میگه تو همه مسائل من خانوم پر رو ترجیح میدم البته سلیقه ها متفاوته

تما یلات و علایق رو خیلی وقت ها عرف ومد جامعه تعیین نمیکنه بلکه عشق و علاقه به فرد مقابل تعیین میکنه شما وگه عاشق یه مرد چاق و کچل و .... بشی دیگه کاری به عرف جامعه نداری همه جوره در کنارش راضی هستی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

چاق که نه

پر بیشتر شنیده م

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

پحس میکنم به صورت کلی میگیم که سلیقه های متفاوت وجود داره ولی در واقعیت کمتر از یک در میلیونه

ن بیشتر از اینه

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

اونوقت منی که چاقم با هر کی حرف بزنم لاغر میخاد😐🤣

لاعزنکن

باور کن خیلی تمایلات ب سمت تپلا بیشتر ازلاعراس 

منم لاعرشدم حیف

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

اتفاقا خیلیاشون چاق دوست دارن😂توی ایران اپشنم هست

بخصوص ترکا و کوردا و شمالیا

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
فردی که تمام معیارش چاق و لاغری هست برای رابطه به نظر من فرد نرمالی نیست

ی مرد می‌تونه تمام خواسته هاشو بگه مثل ما خانوم ها من خودمم بشخصه از مرد لاغر خوشم نمیاد ب همسرمم دوران دوستی گفتم کدخداروشکر وزنش خوبه این ربطی ب بیماری نداره