2777
2789

سلام.. داداشم زیادی لاغره.. ۸ سالشه و خب لاغریش در حدیه که کاسه ی زانوش قشنگ زده بیرون و جوریه که زانوی بقیه بچه ها این شکلی نیست.. 😂

خودش میگه که میخواد تو خونه بدنسازی کنه وچیزای چاق کننده بخوره 😐 مامانمم حرفی نداره که چاق بشه.. 

بنظرتون چه معجونی یا غذای خانگی خیلی چاق کنندس و براش عضله میاره؟ فقط چاق شه ولی چاقی چربی دار نباشه.. 

منم شرایط داداشتو دارم😂میگن معجون بوعلی خوبه

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط باید غذاهاشو مقوی تر کنی اونم از طریق چربی حیوانی مثل کره یا مغزیجات برا میان وعده بش بده

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه8ساله 😂😂😂عزیزم

بگو تخم مرغ آبپز و سینه مرغ بخوره عضله بسازه لازم نیست بدنسازی بذارین بچگی کنه از الان درگیر این چیزا بشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

هرروز بهش موز بدین

شیر بخوره ) شیرموز یا شیر و کیک خانگی(

مثلا توی شیرموز میتونید پسته و بادوم هندی بریزید شه معجون

صبح ها هرروز تخممرغ بخوره

مغزیجات مثل گردو و بادوم هندی بخوره

یه مولتی ویتامین هم بخرید هرروز با توحه به نوشته ی روش بهش بدین

صددرصدوزنش میاد بالا با اینا

بچه8ساله 😂😂😂عزیزمبگو تخم مرغ آبپز و سینه مرغ بخوره عضله بسازه لازم نیست بدنسازی بذارین بچگی کنه ا ...

😂😂😂 اصلا برنامه بدنسازی زیر ۴۰ کیلو نداشت بعد ما مجبور شدیم براش ۴۰ کیلو بزنیم میدونم اصلا مناسبش نیست 😐😂

😂😂😂 اصلا برنامه بدنسازی زیر ۴۰ کیلو نداشت بعد ما مجبور شدیم براش ۴۰ کیلو بزنیم میدونم اصلا مناسبش ...

وووی خودا🤣🤣🤣گوگولی 

تروخدا جلو بچه ازش ایراد نگیرین به این چیزا فکر کنه بهش بگین هر جوری هست دوستش دارین و بهترین خودشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
وووی خودا🤣🤣🤣گوگولی تروخدا جلو بچه ازش ایراد نگیرین به این چیزا فکر کنه بهش بگین هر جوری هست دوستش ...

نه ما کاریش نداریم خودش دوست داره قوی باشه از دوستش قوی تر بشه  شکستش بده 😂