2777
2789
عنوان

یه آقایی شمارمو گرفت

154 بازدید | 16 پست

چن وقت پیش رفتم یه کار اداری داشتم

بعد رفتم پیش همین آقاهه کارمو راه انداخت اولش خیلی بی حوصله بود سرش تو گوشی 

بعد که منتظر شدم سرشو بلند کنه دیگه خیلی خوب و باحوصله کارمو انجام داد رفتم اتاق بقلیش که دیگه کارم تموم بود اومدم بیرون که خارج شم از ساختمون دیدم منتظر وایساده البته یجوری وانمود میکرد که انگار اومده یه کاری انجام بده دوباره با من رو به رو شده

بعد اومد سمتم گفت میخوای شمارمو داشته باش زنگم بزن تا به یکی بسپرم کارتو زودتر راه بندازه به گفته خودش آشنا داشت . من حس خوبی نگرفتم ولی تو رودربایستی شمارشو سیو کردم بعد گفت حالا یه تکم بزن شمارت بیوفته 

دلم نمیخواس شمارمو داشته باشه ولی قدرت نه گفتن نداشتم اصلا تو اون موقعیت نمیتونستم مخالفت کنم خجالت میکشیدم خیلی بعد که شمارم افتاد 

دیگه سعی کردم برم بگذریم که هی میخواست صحبت کنه حتی تو حرفام متوجه شد متاهلم

بعد دیگه اومدم بیرون الان تو وات وقتی استوری میزارم لایک میکنه واکنش نشون میده ...هی میخواد صحبت کنه 

حالا نمیدونم فکر بدی تو سرشه یا من خیلی بد بینم

از اون روز تاحالا یه حس عجیب ترس و دلهره دارم هی میترسم شوهرمم متوجه بشه البته همسرم مرد فهمیده و با درکیه و بهم اعتماد داره ولی خب...

از طرفی خجالت میکشم شمارشو پاک کنم میگم شاید اصلا قصدی نداره من الکی شک دارم

بنظرتون شمارشو پاک کنم زشته ؟

زنگ نزن حالا چرا شمارش رو پاک کنی بزار شمارش باشه اگه تماس گرفت بفهمی اونه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان اینارو جدی پرسیدی ؟؟؟؟ به طرف شماره دادی میگی قدرت نه گفتن نداشتم بعد میگی زشت باشه شمارشو پاک کنم یا نه؟؟؟ شوهرت شماره ی یه زن و سیو کنه استوری لایک کنن چی میگی ؟؟؟ 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

الان اینارو جدی پرسیدی ؟؟؟؟ به طرف شماره دادی میگی قدرت نه گفتن نداشتم بعد میگی زشت باشه شمارشو پاک ...

دام شیطان همینه دیگه بالایک وکامنت طرف دلش میلرزه و..‌

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

الان اینارو جدی پرسیدی ؟؟؟؟ به طرف شماره دادی میگی قدرت نه گفتن نداشتم بعد میگی زشت باشه شمارشو پاک ...

خب ضایع بود 

گفتم حالا با خودش میگه میخوام کمکش کنم اینجوری برخورد میونه باهام 

خب ضایع بود گفتم حالا با خودش میگه میخوام کمکش کنم اینجوری برخورد میونه باهام

ضایع چی !! کدوم مردی همینجوری کمک میکنه ؟؟اصلا بخواد کمک کنه ، شما ک متاهلی نباید شماره تو همینجوری بدی به یه مرد ، اصلا نمیتونم درک کنم

قدرت نه گفتن مساوی با خیانت جنسی دیگه تا تهش رو بروخودتدوروز دیگه به خودت میای میگی روم نشد دیگه رفت ...

دقیقا ، اصلا نمیتونم درک کنم ، در مقابل یه مردی ک شماره میخواد اصلا نیازی ب قدرت نداره نه گفتن ، طرف اصلا نباید جواب بده 

حالا مگه بازم باهاش کار اداری داری  اگه نداری پاک کن چون معلوم نیست شاید دوباره به شما یه پیشنهادی بده شما مه قدرت نه گفتن نداری تو رو دربایسی قبول کنی بازم صلاح خویش خسروان دانن

ضایع چی !! کدوم مردی همینجوری کمک میکنه ؟؟اصلا بخواد کمک کنه ، شما ک متاهلی نباید شماره تو همینجوری ...

اخه تو فکرم بود اگر یه موقع مزاحمت ایجاد کنه بلاکش کنم هنوز چیزی نگفته خودم جلو جلو گفتم شمارشو پاک کنم