2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد😪

106 بازدید | 12 پست

هر کاری خونوادش داره به این میگن انجام بده از کارای بانکی‌و اداری گرفته تا چیزای دیگه .

جریت ندارم بهش جیزی بگم میگه به توچه خانوادمه . منم نمیگم تو هیچ کاری نکن فقط میگن چرا بقیه جلو نمیان فقط تو داری انجام میدی؟

پولم که بهشون قرض میده پس نمیدن. دارم دیوونه میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی ناراحتم عزیزم منم به فکر زندگی‌خودمم. ولی این کلا در اختیار خانوادشه

اگه میتونی درامد داشته باشی بهتره

یا باید براش خرج بتراشی . چه میدونم برید وام بگیرید برای خودتون تا پولش اضافه نیاد بده بقیه

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من     که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید ..‌.
اتفاقا پس انداز میکنم ولی زورم میاد پولی که به اونا میده پس نمیدن.

بیشتربگیر،کمترخرج کنه واسه اون ها.ولی باآرامش ،وغیرمستقیم.مثلابگوروزمردهست،دوست دارم واسه بابات هدیه بخریم ولی خب چه کنیم بیشتراز۵۰۰نمیشه تواین شرایط اقتصادی چیزی بدهیم.یابگوکاش شرایطمون بهتربود،بیشترواسشون می خریدیم

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
پس انداز میکنم. اونا انید بی چشم و رو هستن که قرض رو پس‌نمیدن

هعی خوااهر

با جنگ نرم سعی کن کم کم نرمش کنی

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من     که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید ..‌.
شانس ماست عزیزم 😪

لعنت به اونا که ما رو درک نمیکنن 

درسته که همسرم وضعش خوب بود ولی خانوادش اصلا مراعات نمیکردن به هر طریقی بود میخواستن از این بکنن

من که دارم جدا میشم ولی ما ۳مرتبه رفتیم مسافرت جیگرم خون بود