2777
2789

من ادم خیلییی پر توقعی هستم خانوادمم دارن اندازه خودمون ولی من بیشتر از این چیزا توقع دارم اصلاربا هچی خوشحال نمیشم ماشینی ک دوست داشتم خریدم الان میگم بابد فلان ماشینو میخریدین.برم بازار دوس دارم بجا ی مانتو دوتا بخورم نمیدونم چیکار کنم دور وریامم مث خومونن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درس

دریمل کنارش حتما پاره وقت کار کن ، هزینه دانشگاه آزاد سنگینه خانوادت بده ، واسه توقع بالات و چیزایی ک دوست داری داشته باشی خودت تلاش کن پولشو دربیاری

هم اعتماد بنفس میاره هم مدیریت رو یادمیگیری عشقم

دریمل کنارش حتما پاره وقت کار کن ، هزینه دانشگاه آزاد سنگینه خانوادت بده ، واسه توقع بالات و چیزایی ...

فداتشم..💋ولی من دوس ندارم واسه کسی کار کنم دوسدارم بعد مزون لباس عروس بزنم

فداتشم..💋ولی من دوس ندارم واسه کسی کار کنم دوسدارم بعد مزون لباس عروس بزنم

همین باعث نیشه به این تفکر برسی دیگه ، اصلا راه درستی نیست

من خودم آزاد درس نمیخونم دولتی ام ، وضع بابامم خوبه ، ولی هیچوقت ازش بیشتر از مقدار ماهانه‌ای که بهم میده نخواستم ، من از بچگی شنا کار کردم ، مدرک مربیگری گرفتم و در کنار درسم کار نیکنم ، با اینکه هیچ ربطی به آینده شغلی و درسی که میخونم نداره ، ولی از الان دارم راه و روش تو جامعه بودن رو یاد میگیرم که بعدا تو حرفه اصلی خودم حداقل کمتر اشتباه کنم .

و این کار کردن خودم باعث هدفمند تر شدن خودم شد ، ی دانشجو و مربی سادم ولی از راه درآمدی کوچیکی که دارم از الان کلی پس انداز دارم واسه کاری که بخوام تو آینده بکنم 

همین باعث نیشه به این تفکر برسی دیگه ، اصلا راه درستی نیستمن خودم آزاد درس نمیخونم دولتی ام ، وضع با ...

چ خوبب..ولی من نمیدونم چیکار کنم💔برا ایندم بجز دانشگا دلم میخاد کار دیگع ام بکنم بنظرت چی.رشتت چیه