2777
2789

بچه ها من هنگام انتخاب رشته آزمایشگاه زدم که بعدا تا دکترای ژنتیک خوندم، بتونم موسس آزمایشگاه یا مسئولش شم، هیئت علمی هم شم. 🙂

ولی یکم آزمونش سخته و آزمایشگاه یکم سرمایه می خواد.😶

اون روز در دانشگاه پرسیدم میگفتن امکان تغییر رشته هست. یعنی اگر رتبه ات از رتبه آخرین نفر کلاس رشته دیگر بهتر باشه میتونی درخواست بدی تغییر بدن.(یعنی اگر با رتبه قبلیت اون رشته رو میزدی قبول می شدی.)

رتبه ام ۷۸۵۰ منطقه ۳ هست.

حالا میگم رشته های پرستاری مامایی اتاق عمل یکی انتخاب کنم یا همون آزمایشگاه بخونم؟

درکنارش میتونم دوره های زیبایی مثل کاشت مو یا مدیریت زخم اینا هم برم و کلاس کاری برام مهمه 🙂

حس می کنم مامایی از بقیه باکلاس تره ولی بازار کارش خوب نیس، اتاق عمل شنیدم زیردستن پزشکان جلوشون خودشون بزرگتر میدونن ولی میتونن با ارشد هیئت علمی شن و پرستاری هم شیفت هاش به اندازه زحماتش حقوق نمیدن.

لطفا نظر بدین🙏🏻❤️

اگه تلاش خوبی داری و صبوری همون ازمایشگاه رو ادامه بده. سرمایش هم با وام و کار جور میکنی 

ولی خب اگه تغییر رشته هم ندی یه شغل استخدامی داره در حد همون بقیه رشته ها. پرستاری که کارش سنگینه ممکنه کم بیاری و زیردستی، اتاق عمل هم بیمارستانیه و زیردستی. میمونه مامایی که نسبت به اون دو تا بهتره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تحقیق کن ببین کدوم بهتره

آزمایشگاهو تا دکترا بخونی شاید زمینه برای بقیه چیزا مثل ازمایشگاه و اینا پیدا شد

پرستاری رو باید از اول بخونی اگه اشتباه نکنم

ماماییم که اصن بهش فکر نکن

میشه لطفا تاپیک آخرمو ببینید و یکم دلداریم بدین🥹🌱🫂