2777
2789
عنوان

دلم میخاد مردها

175 بازدید | 21 پست

میتونن با 50 سال سن با دو طلاق با دختر 20 ساله اخرش ازدواج کنن زنها با یک بار طلاق دیگه از دید جامعه ما دست دو هستن و حق ازدواج مجرد ندارن مگر با پیرمرد یا مردی که خودش چند تا بچع داره  

نه حقیقتا مردای که گفتی زن دوشیزه بهشون نمیدن

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طرف ما این طور نیست 

همکار مادرم دو تا طلاق داشت 

با سومی ازدواج کرده 

۶ ماه پیش یه سه قلو پسر به دنیا آورد 

شوهر سومش اولین بار بود ازدواج میکرد 

فکر کنم دو سه ماهم ازش کوچکتره 

یکی از هزاران‌مشکلات جنس زن بودن ... 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

مشکل از مردا نیست ، مشکل از خود زناست ، ببین یه زن مطلقه میبینن چحوری درباره ش صحبت میکنن حتی مسخره ش میکنن ، هر دیدی ک تو جامعه به زنا هست خود زنا زمینه شو فراهم کردن

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

حداقل اوضاعشون از زنها بهتره

اره دیگه بلاخره 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اون مردکثیف 50ساله با دختر20ساله ک میگی بخاطر هوسه اون دخترهم بخاطر ثروتشه و پشت سرشم خیانت میکنه. معلومه که نباید پسر مجرد هم با زن مطلقه ازدواج کنه. هر کس باید بره دنبال کسی که در حد خودش باشه 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏