2777
2789
عنوان

از دست شوهرم از خونه زدم بیرون اونم با لباسی

| مشاهده متن کامل بحث + 5581 بازدید | 144 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم بچرخ بعد برو خونه 

منطقی باهاش حرف بزن

بگو فکر هاتو کردی دیدی زندگیتو دوست داری و ...دلشون بدست بیار اول نرمش کن 

بعد باهاش صحبت کن و از ناراحتیت بگو

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

مثلا چجوری یاد منم بده😁

من ازدواج دومم هس ده سال ب بالا ازم بزرگتره قبل خواستگاری بیاد بهش گفتم من سکه نمیخام میخام ی پشتوانه داشته باشم چون اختلاف سنی هم داریم اینم ک هول بود و گلوش گیر کرده بود با کمال میل قبول کرد چون وضعشم خوب بود اما خونه سه ماه قبل برام خرید البته با پول طلاهایی ک در عرض یکسال برام خریده بود

یکم بچرخ بعد برو خونه منطقی باهاش حرف بزنبگو فکر هاتو کردی دیدی زندگیتو دوست داری و ...دلشون بدست بی ...

دیگ زندگیمو دوست ندارم

دیشب واسه بار اخر سعی کردم باهاش صحبت کنم مثل همیشه گفت حوصله ندارم و فقط سکوت کرد

دیگ نمیتونم تحملش کنم

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤

حالا از الان فکر طلاق نکن که میگی خانوادم پشتم نیستن

زن و شوهرین دیگه

یه روز دعوا

یه روز آشتی

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨