2777
2789
عنوان

رفع حالت تهوع بارداری

77 بازدید | 17 پست

من چند وقت بود درگیر حالت تهوع بودم و تو یک هفته حتی به اندازه یک لیوان هم نتونستم اب بخورم با اینکه روزی ۴ تا قرص ضد تهوع میخوردم از آب متنفر بودم، امروز تایم بازدید دوره ایم با ماما بود که دو تا توصیه بهم کرد که فوق العاده برام کاربردی بود گفتم اینجا بگم شاید به درد کسی خورد. اینجا کلا تا جای ممکن قرص تجویز نمیکنند و سعی میکنند با روش های اصلاح تغذیه مسائل رو حل کنند و اینم کلا با دارو مخالف بود.

گفت هیچوقت اب رو خالی نخورم توی به پارچ کلی یخ بریزم و چند تا لیمو از این سبز کوچیکارو برش بزنم و با پوست داخلش بندازم و چند قطره هم اب لیمو بریزم، ترش نشه تا معده اذیت نشه و چند برگ نعنا تازه.

میکس ۴ تا کیوی با پوست که کاملا شسته شده باشه و نصف موز و چندتا بلوبری با شیر.

اسی ببخشیددد 

من هفت روزه تاخیر دارم 

من ۲۱روزم ولی این ما ۲۸روزه پریود نشدم هفت روز تاخیر دارم 

میشه حامله باشم ینی 

دیشب یگی زدم منفی بود نمیدونم حالا ابش رفته بود رو نوارش یا چی بعد سه ساعت مثبت شده بوده🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالت تهوع فقط از سردیه من گرمی‌میخورم خوبم 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
اسی ببخشیددد من هفت روزه تاخیر دارم من ۲۱روزم ولی این ما ۲۸روزه پریود نشدم هفت روز تاخیر دارم میشه ح ...

من دوتا زدم هاله هم نداشت رفتم تست بتا ۵ هزار بود 😂😂😂

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
من دوتا زدم هاله هم نداشت رفتم تست بتا ۵ هزار بود 😂😂😂

عههه چند روز تاخیر داشتی 

شما اقدام کرده بودین🥲

ما اقدام نکرده بودیم ینی طبیعی جلو گیری میکردیم و خیلی مطمعنیم ک حامله نیستم ببخشید میگم ولی داخل چیزی ریخته نشده میشه مگ باز حامله بود🥲🥲

اسی ببخشیددد من هفت روزه تاخیر دارم من ۲۱روزم ولی این ما ۲۸روزه پریود نشدم هفت روز تاخیر دارم میشه ح ...

دو روز صبر کن دوباره تست بده. بی بی چک ها بعد چند ساعت دیگه نتایجش قابل استناد نیست. اگرم عجله داری تست خون بده سریع و مطمئن.

دو روز صبر کن دوباره تست بده. بی بی چک ها بعد چند ساعت دیگه نتایجش قابل استناد نیست. اگرم عجله داری ...

ن صبر میکنم فعلا ولی نمیدونم ما مطمعنیم ک حامله نیستم اسی🥲ببخشید میگم ولی چیزی داخل ریخته نشده هفت روز تاخیر میشه مگ حامله بود اینو شک داریم

حالت تهوع فقط از سردیه من گرمی‌میخورم خوبم

من هر چی میخورم حالت تهوع دارم. مشکل اصلیم با آبه. اصلا نمیتونستم طرف آب برم. چایی که انقدر عاشقش بودم حتی اسمشو میارم تهوع میگیرم. کلا این مدت بدنم خشک شد انقدر آب نخوردم

عههه چند روز تاخیر داشتی شما اقدام کرده بودین🥲ما اقدام نکرده بودیم ینی طبیعی جلو گیری میکردیم و خیل ...

۵ ... ۶ روز 

اره اقدام بودم 

جلوگیری طبیعی خطرش بالاست دیگه حالا یکم صبر کن باز بذار یا تست بده 

ن صبر میکنم فعلا ولی نمیدونم ما مطمعنیم ک حامله نیستم اسی🥲ببخشید میگم ولی چیزی داخل ریخته نشده هفت ...

استرس هم داری و همین باعث تاخیر پریود هم میشه. اگه روش پیشگیری مطمئنی استفاده میکنی پس جای نگرانی نیست. 

من هر چی میخورم حالت تهوع دارم. مشکل اصلیم با آبه. اصلا نمیتونستم طرف آب برم. چایی که انقدر عاشقش بو ...

منم آب خالی حالم خراب میکنه عرقیجات میریزم یکم بهتر میشه آبمیوه بخور