2777
2789

الان یکی تاپیک زد گفت پارتنرم خارج کشوره ی درخواستایی تو چت داره فلان

انجام ندم قهر میکنه

منم یادم افتاد

بچها این شگردشونه😭😂

سر رودروایسی قرار نگیرین نترسین ناراحت بشن 

پرو میشن اگه راحت نباشین برخلاف میلتون عمل کنید

خودتون اعتماد به نفستون پایین میاد مردا از زنایی که از خودشون میگذرن و به خواسته درونیشون احترام نمیذارن  خوششون نمیاد  دور میشن هرچقدر به خواسته هاشون عمل کنین

من سنم کم بود یارو سن بالا بود اینکارو میکرد 

حتی بااینکه جدی نبود   زیاد حرف نزدیم حس بدی بهم دست میده الان چه برسه به دوس پسر شوهر 

یا از اینده حرف میزنن ازدواج بچه

اره میبرمت باخودم خارج کشور مهاجرت زارت زارت 

من حرفارو دیگه جدی نمیگیرم برام مهم نیست

خیلی دارم حرص میخورم😭😭😭با تاپیکه

کاری که خودتون راحت نیستین نکنین لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا

اگه بخوام به نصیحت خواهرانه بکنم تا زمانی که ازدواج نکردین حرف هیچ پسری رو باورنکنین تا زمانی که اسمتون تو شناسنامه اش ثبت نشده اجازه ندین ازتون سواستفاده جنسی بکنه وگرنه بعدا بدجور پشیمون میشین ولی دیگه فایده ای نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه بخوام به نصیحت خواهرانه بکنم تا زمانی که ازدواج نکردین حرف هیچ پسری رو باورنکنین تا زمانی که اسم ...

من با این مسئله کاری ندارم هرکسی صلاح خودشو میدونه

ولی اگه بخاطر نگه داشتن پارتنر بخوان اینکارو انجام بدن که مبادا قهر نکنه ناراحت نشه

حالا هرکاری باشه و خودشون از ته دل راضی نباشن چون به خواسته خودت احترام نذاشتی اعتماد به نفس خودت پایین میاد

مخصوصا اگه بعدش بره حس بدی بهت دست میده💔