2777
2789
عنوان

اتاق خوابمو کمد نزدم

86 بازدید | 12 پست

خونه جدید میخوام بخرم خدابخواد. 

سرویس چوبم خرراب شده اتاق خوابم ستون میخوه گوشه هاش کلا دوازده متره کمد دیوار گفتم نزنن براش بنظرتون لازم بود؟ 

بعدا ک مستقر شدم اگه بخوان بزنن بنظرتون خیلی کثیف کاری داره؟ 

دوتا اتاق دیگه کمد دیواری زدن

دوتا دیگ دارن بسته دیگ منم اصلا نزاشتم تو خوابم کمد دیواری بشه تو اتاق بچه کمد زدم میز ارایشم کشو داره وسایل مثل لباس زیر و تاب اینجا گذاشتم بقیه اونور

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر دستت بازه بده بزنن بعدا میشه درد سر

من بدم‌میاد کارر و نصاب بره و بیاد تو خونه

همه کار خونه رو کردیم فقط مون شیشه بالکن الان هولم میگیره بخام بزنم و آدم بره بیاد

وسواسی هم هستم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

دوتا دیگ دارن بسته دیگ منم اصلا نزاشتم تو خوابم کمد دیواری بشه تو اتاق بچه کمد زدم میز ارایشم کشو دا ...

ااخه کوچیکه

ی در ب حیاط خلوت داره ی درم ب حموم 

حس میکنم دلگیر میشه اگه بزنم

گفتم تخت و میز ارایش جمع و جور کشو دار بخرم براش

هرچی کمد بیشتر بهتر ولی دو تا اتاق دیگه داره خب خوبهاین و دیگه به دلخواه میتونی بزنی یا نزنیاگه دوست ...

اخه ی در به حیاط خلوت داره ی در ب حموم ی پنجره هم داره ی ستونم گوشه اش هست کلا دوازده متر میترسم مثل لونه مرغ بشه اگه بزنم دیگه🤣

سختت نیس موقع آماده شدن از این اتاق به اون اتاق؟ البته درستش م اینه اتاق لباس کمد لبلس جدا باشه اگه ...

گفتم فوقش ی جالباسی میذارم گوشه. 

لباسای همسرمم ک جالباسی پشت دری هست 

فقط می مونه لباس خونگیهام ک اونا رو میخوام بذارم اتاق دخترم🤕

اینا اتاقو بی نظم نشون میدن بنظرم

لبابای کوچیک و فانتزیام بزار توش.جا کفشی و جا کیفی دکوری هم داره

چون‌گفتی بقیه اتاقا کمد داره اینو پیشنهاد دارم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

اخه ی در به حیاط خلوت داره ی در ب حموم ی پنجره هم داره ی ستونم گوشه اش هست کلا دوازده متر میترسم مثل ...

شما دیدی بهتر میدونی  ولی خب خیلی اتاقو کوچیک میکنه

اگه جالب نمیشه شاید نزنی بهتره