2777
2789

درست نمیگم؟؟ 

الان به احتمال زیاد اخرین باری که بیرون بودم یکشنبه بوده واسه روز مادر 

بعد از اون هم دوشنبه واسه امتحانی که صبح رفتم مدرسه دادم 

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو دوران کنکور در حد ماهی یکی دوبار اونم کم قابل قبوله 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

شما دانشجو پزشکی هستید؟ میشه منو راهنمایی کنید 

چند روزه خوابم زیاد شده ،کمتر درس میخونم 😭😭😭

اللن هم که فعلا فقط روی معدل تمرکز کردم

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 

بنظرتون ارزش داره ادم ی سوال بمونه پشت؟ 

من واقعا سختمه 😭

بنظرتون ارزش داره ادم ی سوال بمونه پشت؟ من واقعا سختمه 😭

سردی جات رو از برنامه غذایی حذف کن

صبح پنیر نخور به جاش چهارشیره بخور 

قرص آهن و زینک مصرف کن 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بنظرتون ارزش داره ادم ی سوال بمونه پشت؟ من واقعا سختمه 😭

ارزش داره ولی میکشی؟

ارزش داره ولی میکشی؟

چیو میکشم😂

سختی؟

من پزشکی مدنظرم نیست 

هرچی که قبول بشم اگه خوب باسه میرم

چیو میکشم😂سختی؟من پزشکی مدنظرم نیست هرچی که قبول بشم اگه خوب باسه میرم

نه خود پشت کنکور موندن رو میگم 

روحیه قوی میخواد