خانوما سلام پریودی نامنظمی دارم قرص دوفامد یا پروژسترون مصرف میکنم تا پریود شم تنبلی دارم دوماه قبل ۲۴ ابان پری شدم چون قرصامو نامنظم خوردم ۲ اذز باز پری شدم این ماهم اقدام داشتم و دوسه روز قرصو دیرتر خوردم الان دوبسته قرصو تموم کردم خبری از پری نیست فقط سمت راست سرم یه هفتس درد ضربان دار داره ول میکنه یه کمر درد خفیف با زیر دلم خفیف درد میکنه روز موعد ۲دی بی بی زدم منفی شد الان دوباره زدم بعد گذشت هشت دقیقه هاله کمرنگ انداخته اسم بی بی Lvonclto
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به نظرتون دوباره تکرار کنم اخه من تابحال سردرد میشدم نه اینجوری یه هفته که درذ ضربان دار داشته باشه نوک سینه هام هم درد میکنه اصلا سینه هام فشار که میدم درد دارن
مطمئن باش حامله ای قبل از شما هم به چند نفر گفتم و حامله بودن ان شاءالله شما هم حامله ای همینجا ریپ ...
اگه باردار باشم شیرینی که نمتونم بهت بدم ولی اینقدر دعات کنم که نکو ایشالا که باشم خیلی سختی کشیدم تا اینجا اینقدر حرف شنیدم یه حسی ته قلبم میگه هست این یکی بی بی فرق داره با بقیه چون قبلا چند ماه قبل دوبار بی بی کاذب داشتم به خاطر زدن امپول ولی اینسری مثبت واقعی باشه اخه روز موعد زدم منفی بود یع امیدی ته قلبم میگه هستم دعا کنین امیدم ناامید نشه