2777
2789
عنوان

زنای میانسال جدیدا چقد هول شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 102 پست
عزیزم اگ فقط نگاه بود برام مهم نبود ولی میان باهاش لاس میزنن اونم جلوی من وای باحال موقعی ک من باهاش ...

وای عزیزم درکت میکنم‌مال من شوهرمه انق روش حساسم ک اگ‌هم‌چین چیزی پیش بیاااااااادق میکنم الان میخابریم یه منطقع براخونه خریدن انقدبدشنیدم ک میترسم همش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگ فقط نگاه بود برام مهم نبود ولی میان باهاش لاس میزنن اونم جلوی من وای باحال موقعی ک من باهاش ...

خب اگه شما حرص بخوری گریه کنی اونا دیگه باهاش لاس نمیزنن؟ بااین کار چی عایدت میشه ؟ موهات از استرس سفید میشه زیر چشات گود میفته و چروک میشه اما پازتنرت روز به روز قشنگتر ...رفتنی بخواد بره سر اینکه چرا سنگ فرش کوچتون کجه دعوا درست میکنه و میره و برعکس پس خودت و اذیت نکن

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

خب اگه شما حرص بخوری گریه کنی اونا دیگه باهاش لاس نمیزنن؟ بااین کار چی عایدت میشه ؟ موهات از استرس س ...

بعد اون هی بخودش میرسه نمبزاره من ب خودم برسم همش میگ این لباس نه اون لباس نه حتی ننیزاره ناخن بکارم 

اخه اسی میگه بابقیه بدرفتارمیکنه میگه به خانومه‌توبوتیک گفته برواونور

بخدا پارتنرم اونقدم پولدار نیس بعد ب بداخلاقی معروفه حتی خواهرمم همش میگ این اصن می‌خنده ؟ بعد جذابه ولی نه اونقد ک این زنا نشون میدن

وای اسی دوس پسر منم همینه هر جا میریم دخترا هی نگاه میکنن یعنی دلم میخاد بزنم چششونو کور کنم کثافتا😐😂

بعد تازه بخاطر شغلش زیاد خونه غریبه میره و بدتر از اون اینه که من نمیتونم چیزی بگم چون خودمم کارم جوریه با بیشتر با مردا در ارتباطم🥲

الان گفتی دوباره حرصی شدم😬😬😬

بعد اون هی بخودش میرسه نمبزاره من ب خودم برسم همش میگ این لباس نه اون لباس نه حتی ننیزاره ناخن بکارم

ااینجوری بعد ازدواج تو میمونی و یه بار غم رو دوشت ببین کی گفتم  از همین الان روش کار کن به پوششت کاری نداشته باشه یا ناخن بکاری هر چی که گفت نگو چشم بعدا عوض نمیشه ها الان وقتشه

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔