2777
2789

چه سوالی مشکل داری بپرس

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=365898041]چه سوالی مشکل داری روش دوماثبات برابری استفاده از رابطه فیثا غورسچیزی نمی فهمم هرکا ...

اثبات برابری چی ؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
روش دوم اصلا نمی فهمم

روش دومش منظورت چیه 

میشه عکس جزوه تو بفرستی 

کل فصل سه رو گشتم چیزی مربوط به فیثاغورس نبودا. البته به جز آخرین سوالدقیقا منظورت کجاس؟

ما از روی جزوه میریم جلو

یک نوع اثبات هست به اسم

رابطه فیثا غورس

یکم قاعده کار با بقیه اثبات فرق می کنه 

باید فرض مثله داشته باشیم