2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تورو خدا گلم وقتی اطلاعات نداری نظر ندیدمن دکتر برام نوشته چه انجام ندادنیالان مگه سوال من ایناست؟؟؟ ...

من اطلاع دارم ک تو‌ بیمارستان دولتی سقط نمیکنم

شما هم ننوشتی دکتر دستور داده چون تو تاپیکات نوشتی قرص خوردی فکر کردم سر خود میخوای سقط کنی 

هزینه سقط رو در بیمارستان اطلاعی ندارم اما خارج از بیمارستان می‌دونم بالاست 

اگر بچت سالمه گناه داره نگهش دار 

عزیزم خواهش میکنم خودتو نده دست دکترا…شما تازه چند روزه سقط کردی  و بقایات زیر سه سانته اگه درست یادم مونده باشه.این با یه پریود نهایتا دوتا پریود دفع میشه.دکترا درآمدشون از این کاراست.الکی میگه بیا کورتاژ.واقعا خدا لعنتشون کنه.ما باید پول تحصیل دلاری بچه هاشون تو خارج از کشورو بدیم

عزیزم خواهش میکنم خودتو نده دست دکترا…شما تازه چند روزه سقط کردی و بقایات زیر سه سانته اگه درست یاد ...

اینطوری نیست کورتاژ خیلی راحتره

نمیخوام چند ماه درگیر قرص و سونو و رفت و امد و ..باشم

بماند که باقی موندن همون بقایا چقدر عفونت رحم ایجاد میکنه

بابت کورتاژ هم هیچ دکتری از من هزینه اضافی یا غیر معقول یا زیر میزی نخواسته

اونجورم که دوستان بهم گفتن کمتر از ۱ میلیون بیمارستان دولتی هزینه اش میشه

اینطوری نیست کورتاژ خیلی راحترهنمیخوام چند ماه درگیر قرص و سونو و رفت و امد و ..باشمبماند که باقی مو ...

کورتاژ ارزون هست اما خطرناکه

بگو بجاش هیستوروسکوپی کنن ... با هیستروسکوپی دوربین میفرستن فقط بقایا رو بر میدارن یه ذره گرونتره اما خطرش خیلی کمتره 

چهارتا سقط داشتم دو تا کاملا خودش دفع شد دو تا هم هیستو کردم و نذاشتم کورتاژ یا ساکشن کنن برای همین پنج میلیون شد با بیمه حالا یکم پایین تر دقیق یادم نیست 

اما کورتاژ کلا رحم رو ب طور کور می‌تراشد.

یه

کورتاژ ارزون هست اما خطرناکهبگو بجاش هیستوروسکوپی کنن ... با هیستروسکوپی دوربین میفرستن فقط بقایا رو ...

مشکلی ندارم و برامم مهم نیست راستش

قسط بارداری مجدد ندارم

مرسی از راهنمایی هات عزیزم

مشکلی ندارم و برامم مهم نیست راستشقسط بارداری مجدد ندارممرسی از راهنمایی هات عزیزم

هر طور صلاح میدونی اما قصد بارداری نداری ولی سلامت رحمت ک برآت مهمه؟ البته این خطری هم ک میگن مثل چسبندگی یا نازک شدن دیواره رحم درصدی هست یعنی برای همه رخ نمیده و جز احتمالات هست مثلا از هر چند نفر یه نفر ... 

ان شاءالله کارت به درستی و راحتی انجام بشه