2777
2789
واقعن چرا قهر دو همخونه اتقد طول میکشعمن و نامزدم🤣😂😂🥴قهرامون دوساعتیع تو چت کردناز نزدیکو دیگ نم ...

ماهم قهرمون طول نمی‌کشه قهر کنیم من میپرم رو کله اش از خنده غش می‌کنه 😂😂 حوصله این چس بازی هارو نداریم هردوتا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اصلا وابدا.

ای بابا خواهر ببرش پیش مشاور اون باید با حرف و عمل پیشنوازی و معاشقه داشته باشه تا به اوج برسی نه اینکه بفکر خودش باشه عزیزم احساساتت سرکوب میشه ببر پیش مشاور

سلامتی و خوشبختی دخترم
من شوهرم بد از چند روز قهر اومد بغلم کرد با عصبانت گفتم دستت بکش اونور از اون شب بشدت باهام قهر کرد ...

نباید بدرفتارمیکردی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

اصلا نرو بذار خودش بیاد 

مامان من تا قبلا خودش می‌رفت همش الان یک ساله اصلا نمی‌ذارم آشتی کنه بابام می‌ره پیشش فقط

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

مال من یهو میبینی دوماهه یا بیشتر که قهر کرده وحرف هم نمیزنه.خستم کرده

وای خب میدونی اونطوریه نزار ب جای برسه که بخواد اون همه قهر کنه بنظرم مشاوره بری راهکار بپرسی منم میخوام برم اخلاق خودم تنده اصلا صبر ندارم 

خوشبخت باشی عزیزم . منم ۲۸ ولی اصلا سیاست ندارم

عزیزم اینجوری نگو زندگی رو سخت نگیر ب خودت میگذره بخدا ک هیچ چیز ارزش ناراحتی خودتو شوهرتو نداره 

باورت میشه شوهرم بهم میگه چرا ناراحت نمیشی تو هیچ وقت ازم میگم چون دلیلی برای ناراحتی نداره شاید اون لحظه تو حال روحی یا جسمیت خوب نبود داد زدی یا نمیدونم غر زدی سرم چرا باید خودمو ناراحت کنم ارزش ندارن الکی خودمو بخاطر چیزای کوچیک ناراحت کنم الان اونم اینجوری شده گاهی ک حالم خوب نیست ی چیزی اگر بگم اصلا ب روی خودش نمیاره و بخاطرش باهام بحث نمیکنه و همیشه از هم تشکر میکنیم بعد از اینکه فلان رفتار همو نادیده گرفتیم 

ببین مردا همه زود عصبی میشن همه زن باید جوری رفتار کنه ک رو مرد تاثیر بزاری و اخلاقش خوب بشه 

ماهم قهرمون طول نمی‌کشه قهر کنیم من میپرم رو کله اش از خنده غش می‌کنه 😂😂 حوصله این چس بازی هارو ند ...

😂😂😂من تازع نامزد کردم

نامزدم میاد خونمون

🤣🥴🥴خیلی کم ادبع جلو چشم مامان و بابام رعایت نمیکنخ🥴🤣🤣بوس میخاد  تا دستمو دراز میکنم تخمه ای چیزی بردارم دستمو نوازش میکنه

تا مامانم روشو میکنه‌اون ور دس میزنه ب سی.. نه ام😐🤣🤣🤣

همشم میگ بریم تو اتاق🤣🤣🤣🤣🥴🥴🤣🤣🤣خودم ک خییلی میخندم 🥴�🤣