2777
2789
عنوان

غذا سفارش دادم شد یک میلیون و دویست 😳😳😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 113 پست
😂😂باشه خاله جان غصه نخور ایشالا یه روز ازدواج میکنی باردار میشی این دیگه داستان سرایی نداره

تا چشمت دراد هیچکدوم تون نمیگید من چطوری فیلم از خودم و بچه هام دادم 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
اینکه لازانیاس

قبلا تاپیک زده بود لازانیا داریم از اون عکس گرفته

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدم واقعا یکی نباشن

و ایشون عکس اون کاربر فزوغیو برداشته به اسم خودش...

خب نی نی یار کجاس ک ایپی چک کنه این کاربر فیک بودن یا نبودنش ثابت شه

@niniyar_5‍ 

میشه این بحثو تموم کنید

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین!   

کاربر فزوعی فیک بود؟

بله و خودشه اینم

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

من کی تاپیک لازانیا زدم بابا گمشو دیگه عقده ای 

وایسا دارم برای تو یکی تاپیک منو چرا خراب می‌کنی 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
پیتزا بود 😐😐😐😐

اینکه لازانیاس

لایه روش رو نگاه

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
شایدم واقعا یکی نباشنو ایشون عکس اون کاربر فزوغیو برداشته به اسم خودش...خب نی نی یار کجاس ک ایپی چک ...

@niniyar_5‍ 

@niniyar_3    

واقعا

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
بله و خودشه اینم

عجبا😆😆

آخ مثلا خیلی زرنگی شانسم یه تیکه مونده حالا دیگه چه حرف مفتی میخوای بزنی

اینو از کدوم عکس نت دراوردی زوم کردی

بعدم این مگ پیتزاس؟

نون پیتزا😐

یعنی چی؟

شما دوتا نون پیتزارو میزارید رو هم؟؟

ثابت کن اگه نتونستی از سایت باید گم شی

@niniyar_3    

@niniyar_5    

این کاربر بچه که همه رو دور از جون نفهم گیر اورده تا کی باید تو سایت بمونه؟ 

هم ما هم خود نی نی یار پنج میدونه که این فیکه