2777
2789
عنوان

غذا سفارش دادم شد یک میلیون و دویست 😳😳😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 113 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خونه اصلا عین بیرون نمیشه حداقل اینجا معتبر بود و پرملات ولی بازم گرونه

میشه..من تو خونه درست میکنم بهتر از بیرون فقط باید تستر داشته باشی

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
ببین به قرآن برات نی نی یار تگ میکنم ندیدی ۳ تا از دوستات رو تعلیق کرد ؟؟؟؟ گفته تو تاپیکای من بحث ن ...

دوست جون؟؟ واقعا متاسفم که اکانت هاتونو تعلیق نکردن فقط بلدی خیالبافی هاتو تعریف کنی کاری به این ندارم این تاپیکت راست یا دروغ ولی برو خجالت بکش چن بار باید دستت رو بشه  

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁

داشته باشیم هم باید انقدر باشه من برای کل خانواده خریدم شد ۱ و ۳۰۰

خودم دخترم جمعه هااکثرا دخترم می برم دوتاش بانوشابه درمی یاد یه تومن همینه گلم قیمتا

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

میشه..من تو خونه درست میکنم بهتر از بیرون فقط باید تستر داشته باشی

ما تو کیک پزم درست میکنیم😂

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
دوست جون؟؟ واقعا متاسفم که اکانت هاتونو تعلیق نکردن فقط بلدی خیالبافی هاتو تعریف کنی کاری به این ندا ...

اره دوست جونت اتفاقا تعلیق شده بود 

نی نی یار هم بهش گفت کاری به کار من نداشته باشه 

بهت نگفت؟؟؟؟ برو تا به نی نی یار نگفتم 

من فیلم از خودم و بچه هام دادم

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
دوست جون؟؟ واقعا متاسفم که اکانت هاتونو تعلیق نکردن فقط بلدی خیالبافی هاتو تعریف کنی کاری به این ندا ...

مگه چی کفته بوده

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
ما تو کیک پزم درست میکنیم😂

😂😂😂😂👌

خوب میشه؟😁

راستی کیک پز چند خریدی چ مارکیه

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است