2777
2789
عنوان

غذا سفارش دادم شد یک میلیون و دویست 😳😳😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 113 پست
😂😂😂😂👌خوب میشه؟😁راستی کیک پز چند خریدی چ مارکیه

نمیدونم مال چندسال پیشه بعد میرم از مامانم مارکشو میپرسم بهت میگم

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی حالا غذات رسید عکس بزار ببینم من اشتهام باز میشه

۳ روزه سرما خوردم هیچی نمتونم بخورم میگم شاید دیدم خوشم اومد هوس کردم ، رفتم یچیزی خوردم💔👩‍🦯

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین!   

نمیدونم مال چندسال پیشه بعد میرم از مامانم مارکشو میپرسم بهت میگم

باشه عزیز دلم مرسی

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

تو که خیلی وقته دستت رو شده ۱۴ سالته گویا 

با مدرک هم اثبات شد چقدر مقاومت اخه؟ 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
ثابت کن من فیلم از خودم و بچه هام دادم انقدر حرف مفت نزن

فیلم خودتو بچه هاتو چیکار کنم وقتی میای خیالبافی میکنی؟ 

تو همون فزوعی هستی همه میدونن الانم من میرم از تاپیک شما تا بتونی راحت بقیه رو گول بزنی بدرود

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 این کاربر تغییر کرده دیگه اون انه لوس سابق نیست 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫

تو که خیلی وقته دستت رو شده ۱۴ سالته گویا با مدرک هم اثبات شد چقدر مقاومت اخه؟

چرا حرف مفت میزنی 

فیلم از خودم و بچه هام دادم حالیت نیست ؟؟؟؟

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
فیلم خودتو بچه هاتو چیکار کنم وقتی میای خیالبافی میکنی؟ تو همون فزوعی هستی همه میدونن الانم من میرم ...

من فزوعی نیستم صد بار گفتم آی پی چک کنید برات متأسفم که حرف یسری عقده ای رو باور میکنی 

تو که خیلی وقته دستت رو شده ۱۴ سالته گویا با مدرک هم اثبات شد چقدر مقاومت اخه؟

من هیچ وقت با آلبالو خانم حرف زدم فقط  با فزوعی حرف زدم اگه ایشون فیک نیستند چطور منو میشناسن؟  چطور میدونن من دوست کیم؟   کالبه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 این کاربر تغییر کرده دیگه اون انه لوس سابق نیست 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫

چرا حرف مفت میزنی فیلم از خودم و بچه هام دادم حالیت نیست ؟؟؟؟

من ندیدم ولی با اون اسکرین شات های مشترک فروغی و تو و نمیدونم یکی دیگه 

ادم کم هوشم میفهمه

پتو تونم باهاش مشترک بود؟؟ 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
چون تو اون تاپیک بودی عقل کل

ببخشید زرنگ خانم من بعد شما اومدم شما خودت تو اون تاپیک نظر دادی من نبودم من بعدش اومدم نظراتو خوندم😁

من ندیدم ولی با اون اسکرین شات های مشترک فروغی و تو و نمیدونم یکی دیگه ادم کم هوشم میفهمهپتو تونم با ...

اون چهار تا اسکرین چرتو میگی ؟ فقط یه پتو تولید شده تو کل ایران ؟؟؟ آدم خندش میگیره 

فیلم از خودم و بچه هام دادم 

ببخشید زرنگ خانم من بعد شما اومدم شما خودت تو اون تاپیک نظر دادی من نبودم من بعدش اومدم نظراتو خوندم ...

چیمیگی 🤣🤣تگت کردن کور نیستم که 

داشتی جولان میدادی