کژال۷۴۷۴___ مدیر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2360 عنوان کیا سریال ماه و پلنگ رو دیدن | مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 55 پست چقدر از ملکا تو این سریال خوشم میاد خیلی باشخصیت و خانومه😍 یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود 1403/10/07 | 12:22 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کژال۷۴۷۴___ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2360 حیف اون واقعا با این وقار زن چ عنتری شد دقیقا یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود
piazdagh عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 4762 آره واقعا معلومه تو خانواده ایل و با شخصیتی بزرگ شده به زمانبندی خدا شک نکن❤️
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 9273 و نشون میده وقتی خوب باشی الزاما شوهرت وفادار نیست شوهرش از اول هم هول بودتو اوایل فیلم نشونه هاش رو نشون میداد 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
کژال۷۴۷۴___ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2360 شوهرش از اول هم هول بودتو اوایل فیلم نشونه هاش رو نشون میداد کجا مثلا؟ اوایل فیلم که اصلا قصد ازدواج نداشت دختری به چشمش نمیومد یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود
خوشگل__آقاموووون عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 808 اره با گریم خیلی خوشگل هم هسولی حس میکنم وقتی از حموم میاد خیلی وحشتناک میشه😅 تازمانی که بدنشی نمیفهمن که چقدخوب بودی!!!
کژال۷۴۷۴___ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2360 اره با گریم خیلی خوشگل هم هسولی حس میکنم وقتی از حموم میاد خیلی وحشتناک میشه😅 😂😍 یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود
donyaa1072 عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 1051 اخرش چی میشه؟ شوهرش خیانت میکنه ؟ من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔
کژال۷۴۷۴___ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2360 ولی فقط باید زن خونه دار میشد وکالتش اصلا خوب نبود به خاطر اون قضیه دوستش؟! یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود
fereeshtehh عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 3383 موصوع سریال خوبا ولی نه از مشاورای خوبی برا فیلمنامه استفاده نکردن روانشناساش همه انگار خاله زنک هستن وکیلاش هم عجیب کلا فیلمنامه فوقالعاده ضعیفی داره
کژال۷۴۷۴___ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2360 اخرش چی میشه؟ شوهرش خیانت میکنه ؟ اره خیانت میکنه یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 9273 کجا مثلا؟ اوایل فیلم که اصلا قصد ازدواج نداشت دختری به چشمش نمیومد مثلا اونجا که حاج آقا رو رفته بود برسونه به جایی هی میگف عه اینجا ها هم میرید شما ینی تیکه میپروند بهش که رفتی دنبال زن دیگه و اینا 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
گوربا_قانوم عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 1727 من اولین باری که پخش شد خیلی دوست داشتم سریالش روولی چند شب پیش از شبکه آی فیلم نگاه کردم به نظرم خیلی فیلم داغونی بود و بازیگراش اصلا خوب بازی نکردنمثل زمان قدیم که میدیدم بهم نچسبید مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.
کژال۷۴۷۴___ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2360 مثلا اونجا که حاج آقا رو رفته بود برسونه به جایی هی میگف عه اینجا ها هم میرید شما ینی تیکه میپروند ب ... اها خب شوخی میکردولی خودش که دنبال دختربازی نبود😂 یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود
رزمشکی57 عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 3513 به خاطر اون قضیه دوستش؟! آره همش قانون قانون میکرد اعصاب آدم بهم میریخت خوب و با رو تشخیص نمیداد با این که وکیل بود