2777
2789
عنوان

تفاوت های منو پارتنرم

106 بازدید | 18 پست

سر سفره بودم ، داشتم ساندویچ میکردم که بخورم. یاد لقمه های کوچیک اون افتادم😂

من حال ندارم لقمه بگیرم ، ساندویچای دراز دراز میگیرم همونارو تا اخر گاز میزنم.

یا مثلا اون میخواد شلوار یا پیراهنشو دربیارع، همیشه روعه درمیاره‌ و من همیشششهه خشتک شلوارم مشخصه😂 و پشت و رو درمیارم‌ . 

یا مثلا سُس که میخواد به پیتزا یا ماکارانی یا ساندویچاش بزنه، با هر گاز یکم سس میزنه به برش پیتزاش، اونو میخوره، دوباره گاز بعدیش سس میزنه..‌ و من اون یه برش پیتزارو همرو سس میزنم و همونو گاز گاز میخورم. 

یا مثلا اون از حمام میاد، گوششو با گوش پاک کن تمیز میکنه، من گوشام خودش خشک میشه😂

هیچوقت خورشتشو  رو برنجش نمیریزه، من ولی برا صرفه جویی در بشقاب شستن میریزم😂یا کسی بریزه بدم نمیاد. 

و هزار تا تفاوتای این شکلی که هر سری انجامش میده میخندیم😂

شمام تفاوت دارید با پارتنرتون؟ تو چی؟ 

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تفاوت اینجوری زیاد داریم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
اینا که تفاوت اخلاقی نیست فقط یکم عادات تون باهم فرق می‌کنه

اوهوم.

تفاوت اخلاقی هم زیاد داشتیم. اون داره شبیهه من میشه😂بهش میگم یه دو ماه میخام بفرستمت پیش مادرت ، برگردی ب تنظیمات کارخانه

چرا برعکسین 😐😂

ولی جدی یکم دخترونه تر رفتار کن مثلا تو اون سس زدن و ساندویچ گرفتن و شلوار دراوردن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
چرا برعکسین 😐😂ولی جدی یکم دخترونه تر رفتار کن مثلا تو اون سس زدن و ساندویچ گرفتن و شلوار دراوردن

😂😂وای نگید ک مشکل از منه. 

پس چرا اون هیچی نمیگه. من همش بهش میگم چقد وسواسیو فلان🤣

و برای اونم سس میزنم از روی اذیت کردن🤣

😂😂وای نگید ک مشکل از منه. پس چرا اون هیچی نمیگه. من همش بهش میگم چقد وسواسیو فلان🤣و برای اونم سس ...

نه عزیزم مشکل ک نیس 

ولی خب شاید بعدا پارترنت بگه دخترونه رفتار نمیکنی و فلان 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼