2777
2789
عنوان

ی دانشجوپزشکی بهم پیشنهاد داده ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 88 پست
جدی🥲🥲چرااخه؟

کسی که از ادم خوشش بیاد معمولا زرتی همون اول نمیاد بگه کمکت میکنم و بعد میگیرمت... میدونی انگار نشسته داستان سرایی کرده حتی اگه راست هم باشه صحبتاش خیلی بچگانس و اصلا منطقی نیست و نشون میده این فرد از لحاظ عقلی بالغ نشده پس بهتره محترمانه ردش کنی و خیلی گیر داد بلاکش کن تو برای موفق شدن به کسی نیازی نداری و خودت میتونی با یه مشاور درست به جاهای خوبی برسی🤝🏻

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🥲😭😭😭خودشم گف چقد ساده م من😐🤦‍♀️

بزار یک چی بگم خودت بچسب به درست موفق میشی وارد رابطه شدی تمرکزت میپره شرایط حساس کنکور دل به کسی نده کمک میخایی مشاور زیاد 

ترم ۷ انگل شناسی نمیخونه ! 

مگر اینه که چندین بار افتاده باشه 

قصد سوء استفاده داره 

بلاک کن 

یا بده ش دست پلیس فتا 

تا سراغ دخترای زود باور نره و ازشون سواستفاده نکنه 

بهش یه فرصت بده ولی احتیاط کن

اخه من اصن جنبه ندارم با ی پسر ۳روز مجازی حرف زدم انقد بهش وابسته شدم.....تو همون ۳روز دیدم دارم وابسته ش میشم بلاکش کردم بعدش انقد حالم بد بود😐😐💔💔💔💔

منم دانشجو پزشکی ام الانم ولو ام تو سایت😂

عجیبا غریبا🥲😂

منی که دارم کنکور میدم که پزشکی قبول بشم کل خوابم تو ۲۴ ساعت شبانه روز ۳.۴ ساعته تایم استراحت کلا بعد هر پارت درس خوندن یه ربع هست تازه اینا درسای دبیرستانه من انقدر دارم براشون خودمو میکشم بعد چجوری میشه دانشجوی پزشکی که آناتومی میخونه درساش سنگین تره وقت داشته باشه😂🥲💔

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

چی بگم🤦‍♀️

نگا این پسرای علوم پزشکی حالا نه صرفا رشتشون پزشکی باشه کلا آدم نیستن خیلی دختر بازن چون فکر میکنن همه دخترا کشته مرده رشته اینا هستن

من خودم خیلی ضربه خوردم از یکیشون 🥲

حواستو جمع کن اگرم باهاش تو رابطه رفتی اصلا بهش اعتماد نکن 

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.