کسی که از ادم خوشش بیاد معمولا زرتی همون اول نمیاد بگه کمکت میکنم و بعد میگیرمت... میدونی انگار نشسته داستان سرایی کرده حتی اگه راست هم باشه صحبتاش خیلی بچگانس و اصلا منطقی نیست و نشون میده این فرد از لحاظ عقلی بالغ نشده پس بهتره محترمانه ردش کنی و خیلی گیر داد بلاکش کن تو برای موفق شدن به کسی نیازی نداری و خودت میتونی با یه مشاور درست به جاهای خوبی برسی🤝🏻
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منی که دارم کنکور میدم که پزشکی قبول بشم کل خوابم تو ۲۴ ساعت شبانه روز ۳.۴ ساعته تایم استراحت کلا بعد هر پارت درس خوندن یه ربع هست تازه اینا درسای دبیرستانه من انقدر دارم براشون خودمو میکشم بعد چجوری میشه دانشجوی پزشکی که آناتومی میخونه درساش سنگین تره وقت داشته باشه😂🥲💔