2777
2789
عنوان

ی دانشجوپزشکی بهم پیشنهاد داده ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 88 پست
عزیزم من ک کنکوری نیستم ولی بودنم 16 ساعت روزی میخوندم کجای کاریییی تازه بچه ها دارن تو گروه برنامه ...

خوش به حالتون دعا کن منم قبول شم هققق🥲😂

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

کسی که از ادم خوشش بیاد معمولا زرتی همون اول نمیاد بگه کمکت میکنم و بعد میگیرمت... میدونی انگار نشست ...

فکر کنم متولد خرداد باشه خردادیا حوصله لقمه گردونیو ندارن رک وصریحن چه اشکال داره که حرف اخرشو اول گفته 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبلا یه لیسانس گرفتم مدیریت استخدام هم شدم استعفا دادم اما الان دوباره دارم میخونم دور و ورم پرستار ...

یه سوال ازت بپرسم

بنظرت منی که عاشق پزشکی ام و متاهلم.معدلمم بالاست،، ارزش داره بخونم پزشکی بیارم؟ یا برم رشته ای دیگه مثل دبیری

چون توام از رشتت پشیمون شدی و باز برگشتی کنکور مجدد میگم. 

خوش به حالتون دعا کن منم قبول شم هققق🥲😂

ایشالا خوشگله 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من کاری ندارم پسره هدفش چیه ولی توصیه ام به تو گل دختر اینه که تو سن پایین رل نزن بچسب به درس و مشقت انشاالله خودت یه رشته تاپ قبول شدی گزینه ها عالی میاد رو میز از میونش انتخاب کنی

من حال ادامه دادن ندارم صادقانه یعنی بزور دارم ادامه میدم🤣
یه سوال ازت بپرسمبنظرت منی که عاشق پزشکی ام و متاهلم.معدلمم بالاست،، ارزش داره بخونم پزشکی بیارم؟ یا ...

من ازش رشته ام پشیمون نیستم 

از همکارام و شرایط ادارات حالم بهم میخورد 

برای اون استعفا دادم اومدم بیرون 

در مورد شما نمیدونم بابد شرایط زندگیتو بسنجی تصمیم بگیری 

من قصدم قبولی. تو یکی از رشته های توانبخشی هست 

که یه لیسانس ۴ ساله اس 

بعد اونم کلا قصد ندارم توی سیستم آموزشی ایران بیشتر درس بخونم 

الان بهم پیام داده تا نیم ساعت دیگه نظرتو ابلاغ کن😐😐😐😐

بگو نه یک کلام بگو من نمیخوام از الان ذهنم درگیر این قضایا بشه تمام

من حال ادامه دادن ندارم صادقانه یعنی بزور دارم ادامه میدم🤣
حالا صرفا بر اساس رشتش میخوای باهاش دوست شی؟ممکنه راست گعته باشه ممکنه هم دروغ باشه و طول میکشه تا ت ...

خب اخه پزشکی خیلی دوس دارم🥲🚶🏽‍♀️بعد ادم خوبیه ب نظرم نمیدونم 

بیخیالش میشم فقط چی بگم بهش ناراحت نشه؟؟؟؟؟