2777
2789
چرا به جا حس ششم که هرکس یه چیزی میگه از پیشگویی ابن سینا که با علم غیب در ارتباطه انجام نمیدی خیلیم ...

یادمون بده گلم

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا به جا حس ششم که هرکس یه چیزی میگه از پیشگویی ابن سینا که با علم غیب در ارتباطه انجام نمیدی خیلیم ...

دیشبم گفتی میای یادمون میدی

یادمون بده گلم

یه کاغذ یه نخ یه حلقه ،یه خط عمودی و یه خط افقی رو کاغذ میکشی + اینجوری بزرگ بعد نخو از حلقه رد میکنی عین گردنبند،بعد حلقه رو که از نخ اویزون کردی به مرکز این خط عمودی و افقی نزدیک میکنی بدون حرکت میزاری رو مرکزش بعدش قبل هر سوالی که میخای بپرسی باید 2تا سوال بپرسی که بله رو نشونم بده بعد از مرکز دور میکنی و میبینی که بلع افقیه یا عمودی بعد بله که مشخص شد برای خیر میپرسی که خیر رو نشونم بده اونم مشخص شد برای مثال مشخص شد که بله افقیه و خیر عمودیه بعد دوباره حلقه رو میزاری رو مرکز بعد سوالتو میپرسی و بلندش میکنی حالا هعی باید تکرار کنی بله یا خیر لطفا پاسخ بده بله یا خیر لطفا پاسخ بده و جوابتو میگیری

میتونی سوالای ساده بپرسی که مطمئن شی واقعیه چطوری مثلا الان بهاره ؟الان زمستونه ?لباس تنم قرمزه برای ...

عزیزم خیلی سخته نمیتونم انجام بدم 

سوالاتو بپرس من جواب بگیرم ازت البته اسمتو بگو بهم

ولقعا میتونی ؟؟

اسمم زینب 

میخام بدونم عشقم برمیگرده یا نه 

اره میتونم باشه جوابتو میدم

مرسی عزیزم ی سوال دیگم دارم اینکه به عشقم میرسم یا نه؟؟ مشکلاتمون برطرف میشه ؟ خونوادش میان ؟