2777
2789
عنوان

یا تجربه ها راهنمایی بدبن

34 بازدید | 6 پست

من و پارتنرم دو ماهه ک باهمیم و خب داریم اشنا میشیم باهم 

این رفتارو داشت و ی بار تذکر دادم ک  برام ازاردهندس اما باز تکرار کرد 

اینطوریه ک خیلی ریزسنجه و دقت میکنه ب ادم و انگار دقت میکنه تا عیب پیدا کنه. 

چون. هر دفعه ک دیدم. ب کوچک ترین چیز  ایراد گرفته مثلا چرا انگشتر توی این انگشتته چرا کفشت یکم خاکی شده چرا ناخنات کاشت نیست در حالی ک ناخنای خودم کشیدس و با لاک قشنگه و یا پوست لبم ی بار خشک شده بود اولین چیزی ک دید همین بودو.. ... 

این ادم مشکل نداره؟ خیلی اخلاقای خوبم داره ولی این واقعا ازاردهندس  قطع رابطه کنم ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب دو ماه زمان کمی هست برای آشنایی، ولی در کل زندگی با آدم‌ ایرادگیر سخته‌. حتما این رفتارو در نظر ب ...

ربطی ب زمان نداره اصلا نباید ب زبون بیاره این حرفا اگه ارزش طرف رو بدونه اجازه نمیده اما متاسفانه این آدم مشکل داره از نظر من 

ربطی ب زمان نداره اصلا نباید ب زبون بیاره این حرفا اگه ارزش طرف رو بدونه اجازه نمیده اما متاسفانه ای ...

دقیقا برای خودمم ناراحت کننده بود. و حس کردم. میخاد اعتماد ب نفسمو بگیره