2777
2789
عنوان

کسی هست تو فامیل همه فک کنن باشوهر خوشبخت مطلقن

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 34 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره ممکنه فکر نکنم رندگی کسی بدون مشگلو لحثو دعوا باسه 

چون زنو سوهر هر یک از ی خانواده جدا اومدن نطرا متفاوته صدر صد اختلاف وجود داره

ی یکم  از نطر مالی مشکل داسته فاشن مشکلات که خیلی بدتره

خیلیا بروز نمیون

خود من قبل طلاقم همه حسرت زندگیمو میخوردن

از کجا میگین حسرت زندگیتونو میخوردن

من فکر میکنم توهمه 

چون خواهرمم برای همه میگفته از شوهرش و مادرشوهرش ک چقدر خوبن و فلانن و 

تهش گندش در اومد 

انشالله اوضاع برای شما هم خوب بشه. کار درستی میکنی نزار کسی بفهمه مشکل دارید.

الان مثلا من دو ساله حتی یه ملیونم نذاشتیم رو پول پیش و الان ب این پول پیشمون خونه اجاره نمیدن مخصوصنم دوتا بچه دارم اصنننن اجاره نمیدن ولی فامیل میگن برو فلان قدر پول بده برای جنسیت ای وی اف کن یا میگن برو سزارین اختیاری بیمارستان خصوصی.  درحالیکه من بچه اولمو رایگان طبیعی زاییدم شوهرم ۸۰ هزار تومن نمیداد من تو بیمارستان ابمیوه و دمپایی بخرم

به نظرم خیلیا این جور به نظر میرسن ولی در واقع هر کسی مشکلاتی داره حالا یکی مشکلاتش حاده یکی نیست.

ما یه فامیلی داریم زندگیش خیلی به نظر عالی میرسه وضع مالی توپ،،،،بچه خونه زندگی شوهر به ظاهر خوب،،،،یه بار رفتیم مسافرت چیزایی از این مرد دیدم و دعواهایی ازشون دیدم که تو عمرم ندیده بودم یه مرد زنشو وسط خیابون بزنه از چشمم افتاد واقعاً خیلی برام غیر قابل تصور بود این رفتارش!!!!

بعد که زنش گفت فهمیدم این موجود چه قدر افکار ضد زن داره.

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

منم یه مدت به این قضیه فکر میکردم

مطمئن باش خیلیا حفظ ظاهر میکنن

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
الان مثلا من دو ساله حتی یه ملیونم نذاشتیم رو پول پیش و الان ب این پول پیشمون خونه اجاره نمیدن مخصوص ...

خب چرا فک میکنی حسرت زندگیتونو میخورن!!

من دوس دارم خودم باشم 

بدون شیله پیله

جایی میرم حلقه درشتی ک تو دستمه رو میچرخونم بره زیر دستم رینگش فقط مشخص باشه دوس ندارم فخر رو

یا دستبند

میچرخونمش قسمتی ک زنجیر نازک داره بیاد رو دستم تو مواقعی ک لازم باشه

یا لباس 

بهترین میخرم 

میگم اف زده بود ۳۰۰

حالا ۲۷۰۰ پول دادما😅😅😅

خب چرا فک میکنی حسرت زندگیتونو میخورن!!من دوس دارم خودم باشم بدون شیله پیلهجایی میرم حلقه درشتی ک تو ...

ایجوری بهتره چشم نمیخوری

باید همیشه بگاری کنی که همه فکر کنن یه جای زندگیت میلنگه که دست از سرت بردارن

ببین بنظر من موارد زیاده مثلا من خودم چون اهل غر غر نیستم و شوهرمو ضایع نمیکنم تو جمع خانواده شوهرم فکر می کنن همه چی عالیه ،شوهرم خوبه ولی خودمم گذشتم زیاده. یسریا هستن چون خیلی پولدارن آدمایی که ظاهر بینن میگن اینا دیگه هیچ مشکلی ندارن ولی یسریا هم هستن واقعا هیچ مشکلی ندارن هم همسر هم پدر و مادر عالی و حامی هم وضع مالی عالی . خدا براشون خواسته دیگه ،نوش جونشون😄

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم