2777
2789
عنوان

خانومااا بیاید تا قاتل نشدممم

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 61 پست

بهش بگو برادری به اسم تو نیمخوام به تو هیچ رابطی نداره من چیکار میکنم بزن به سلیطی بازی و کولی بازی باباتم چیزی گفت بگو قسط ها رو بده از فردا نمیرم سرکار تعهد بده قسط هامو میدی فلان میکنی نمیرم بیرون نزار اون داماد چیزی بگه بگو اختیار تو زندگی خودت هست هر غلطی میخوای بکنی بکن به من هیچ ربطی نداره مگه تو وقتی با خواهرم ازدواج کردی بخاطر من ازوداچ کردی ک حالا بخاطر من میخوای ازش جدا بشی

تو خونه تون ک طبقه پایین هست ما شما هست نشستن یا خودشون اجاره کرون؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهش بگو برادری به اسم تو نیمخوام به تو هیچ رابطی نداره من چیکار میکنم بزن به سلیطی بازی و کولی بازی ...

خونه مال خودمونه یه طبقه اش دست خواهرم و یه طبقه برادرم و یه طبقه خودمون من همه اینارو گفنم

کاش میتونستی از این بی مصرفا شکایت کنی😢

همین تو فکرمه دیشب تا الان من بیست سالمه خودم باید برا زندگی خثدم تصمیم بگیرم وقتی کوچیکتذین کارای زندگیمو خودم انجام میدم

خونه مال خودمونه یه طبقه اش دست خواهرم و یه طبقه برادرم و یه طبقه خودمون من همه اینارو گفنم

دیگه ولش بکن کاری بهش نداشنه باش هر چیزی گفت مسقتیم جوابش بده به بابات وقتی ک تنهاست کسی پیشش نیست بهش بگو حرفاتو اروم و قشنگ بهش بگو بابا من ک خدای نکردی کاری نمیکنم ک بد باشم من دارم با شرافت کار میکنم از ای حرفا برن اونم هیچ گوهی نمیتونه بخوره

همین تو فکرمه دیشب تا الان من بیست سالمه خودم باید برا زندگی خثدم تصمیم بگیرم وقتی کوچیکتذین کارای ز ...

اول تهدید کن به خواهرت بگو بگه بهش یا پس بدن یا میری شکایت تو خونه ام زندانیت کردن زنگ بزن پلیس

بعد داداش خودت هیچی نمیگه بهش؟

دیگه ولش بکن کاری بهش نداشنه باش هر چیزی گفت مسقتیم جوابش بده به بابات وقتی ک تنهاست کسی پیشش نیست ب ...

میدونی چیه خب من ادمی بودم که دو جا کار میکردم و درس میخوندم ولی بعد تصادفم یهویی افسرده شدم فقط زندگیمو دارم میگذرونم بخاطر همین بعد از کارم میرم دریا میشینم گریه میکنم تا ساعت هفت شب هفت برمیگردم خونه میگه بره سرکار بیاد تو خونه اخه تو خونه ما کسی نیس من از صبح که بیدارمیشم نگاه به سقف میکنم تا وقتی بخوابم

اول تهدید کن به خواهرت بگو بگه بهش یا پس بدن یا میری شکایت تو خونه ام زندانیت کردن زنگ بزن پلیسبعد د ...

داداش خودم یزده خبر نداره بفهمه هم اولش با منه ولی بعدش طرفداری اون میکنه

میدونی چیه خب من ادمی بودم که دو جا کار میکردم و درس میخوندم ولی بعد تصادفم یهویی افسرده شدم فقط زند ...

زیاد بهش اهمبت نده اهمیت ک بدی بیشتر پرو میشه هار میشه اصلا محلش نده حتی دیدیش روتو بکن اون بر بی محلش بکن خودش ادم میشه دیگه باهاش بحثم نکن بیخیال کلا ادم حسابش نکن

بوشهر هستبد؟

الان جلوشو نگیری بعد ب پوششت گیر میده بعد ب کارت بعد ب ازدواجت در اخر هم میفهمی خودتو میخواسته و از ...

اره خب ببین من بعد افسردگیم با یه اقایی اشنا شدم همه جوره کمکم کرد تصادف کرده بودم نصف صورتم رفت زنگ خانواده ام زدم بیاید مرخصم کنید گفتن به ما چه زنگ زدم اومد همه کار کرد واسم قصدش جدیه ولی میگه صبر کن تا من خودمو جمع کنم بیا جلو اجیه من بخاطر اینکه شوهرش گیر نده هی فشار میذاره میگه بگو بیاد جلو یا بهم بزن باهاش

زیاد بهش اهمبت نده اهمیت ک بدی بیشتر پرو میشه هار میشه اصلا محلش نده حتی دیدیش روتو بکن اون بر بی مح ...

من الان به اون کاری ندارم باعث شده بابام روم تاثیر بذار هی گیر بده بهم

اره خب ببین من بعد افسردگیم با یه اقایی اشنا شدم همه جوره کمکم کرد تصادف کرده بودم نصف صورتم رفت زنگ ...

برو رو مخ خواهرت 

بگو مردایی ک ب زن داداششون یا خواهر زنشون حساس اند یعنی توجه میکنن و براشون مهم میشه 

برو رو مغزش شبیه ی هووو

بلکه اون با تو بشه و جمعش کنه