2777
2789
عنوان

دخترا اگر خانواده شادی ندارید

149 بازدید | 10 پست

در سریع ترین زمان ممکن اولویتتون استقلال و داشتن خونه جدا بزارید. مگرنه هر چی بگذره کندن از خانواده سخت تر میشه و به خودتون میایید و میبینید شما تبدیل به یه دختر افسرده شدین مهمم نیست  شرایط زندگیتون باشه فقط محیط غیر شاد ناخودآگاه روی شما اثر میزاره💚🙃

😎💚🐬

اسی شرمنده 

۴ تا تاپیک آخرم رو گزارش بزنید ؛ لایک کنید براتون نادعلی میخونم 

نادعلی همه رو حاجت روا میکنه ♥️

فقط لطفا گزارش بزنید بعد لایک کنید (حق الناس داره)🙂

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اکثرا خانواده شادی نیستن چون خیلی دخترا رو محدود میکنن و دحالت دارن تو کارهاشون و چک شون میکنن بنظرت میذارن همچین دختری مستقل شه؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
اکثرا خانواده شادی نیستن چون خیلی دخترا رو محدود میکنن و دحالت دارن تو کارهاشون و چک شون میکنن بنظرت ...

حرفت رو قبول دارم اما اگرشغل داشته باشی  و واقعا روی خواستت پافشاری کنی  میتونی انجان بدی

😎💚🐬

جون بکنیم صب تا شب بعد باهاش کرایه خونه بدیم یا خرج خوراک

یا پوشاک. پول رهن تو روستا از ۳۰۰ هست اونو چکار کنیم؟ بعد مریض شدیم چی?کسی هست کمک کنه؟ بعد واسه ازدواج چی؟ بی کس کار و خار نمیشه.

این راهنمایی های چزت چیه بقیه رو بدبخت میکنید

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

جون بکنیم صب تا شب بعد باهاش کرایه خونه بدیم یا خرج خوراکیا پوشاک. پول رهن تو روستا از ۳۰۰ هست اونو ...

منم اگر یه نفر تو سن بیست سالگیم بهم میگفت همینارو میگفتم

. میتونی داخل پانسیون زندگی کنی یا هم خونه بشی بدیینی فقط  بهانه برای ادمای تنبله  هز چیزی واقعا اراده کنس یه دستش میاری

😎💚🐬

ول کن بابا تو این مملکت درامد و کار کجا بوده اونم تو سن پایینتر🤦‍♀️😂

البته این خنده خیلی خیلی تلخه 

دلار ۸۱ تومن شد 

پسرا نمیتونن زندگی مستقل تشکیل بدن دیگه ما دخترا که جای خود داره 

البته من خودم خونه پدرم فعلا راحتم خداروشکر 

ولی زندگی طبق اون چیزایی که آدم میخواد دقیقاً پیش نمیره به من ثابت شد دقیقاً 

من خودم فکر می‌کردم الان زندگیم جور دیگه ای باشه ولی خب...

بعد به هر حال مستقل زندگی کردنم خیلی سخته برای کسایی خوبه که به غیر از پول به روحیشون بخوره ارتباط اجتماعی خوبی داشته باشن تنها و منزوی نشن.خودشون مستقل با عرضه بار اومده باشن  که اکثریت جامعه اینطور نیستن واقع بین باشیم! 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚