2777
2789
عنوان

کیس موردنظرم برا ازدواج اینطوریه دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گل امسال

میتونم رتبه تون و بدونم؟

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

عزیزم اشانتیون چیز دیگه ای نمیخوای لوک بگو برات پست کنم فقط یکم باید صبور باشی درخواستا زیاده😐😂

تا کی به دستم‌میرسه 😂😂

نهایتا تا اسفند میتونم صبر کنم ولاغیر 😭🤣🤣🤣

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

برگام... عالیه فقط اگه خواستی سفارش بدی دوتا سفارش بده منم دلم از این شوهرا خواست

به قول مولانا:بر مرده دلان پند مده میازار خویش را ،،زیرا ابوجهل مسلمان شدنی نیست ،،جایی که برادر به برادر نکند رحم،،بیگانه برای تو برادر نشود....برا همه مردم دنیا آرزومندم که شاد باشن فقط اینطوری میتونن به بقیه هم شادی رو هدیه بدن
بلههزارو 500

درخواست قبول میکنید ؟ چند تا سوال داشتم اینجا تاپیک یکی دیگه اس نمیتونم زیاد حرف بزنم

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

برگام... عالیه فقط اگه خواستی سفارش بدی دوتا سفارش بده منم دلم از این شوهرا خواست

کیه که دلش نخواااد .باشه یادم موند دوتا سفارش میدم😆😆😆

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌