2777
2789

من وشوهرم الان حدود ۲۰ روز کلا قهریم 

خواهش میکنم من میگم ببینید کی مقصره دخترم همش داره غصه میخوره که مادوتا قهریم. خودمم فکرمیکنم داره خیانت میکنه پشتش جایی گرمه که عین خیالشم نیست

ما ۲۰روز پیش دعوامون شد شدید 

سراینکه من ازاول ازدواج حس میکردم بین جاری و شوهرم چیزی فراتر ازرابطه زن داداش و برادر شوهر باشه 

بعد دیدم پسراین جاری شوهرمو فالوکرده به شوهرم گفتم فلانی که سربازیه گوشی نمیبره این مامانشه تورو چک میکنه آنفالوش کن . شوهرم سرهمین حرف من دادوبیداد به پا کرد و دراخرهم آنفالو نکرد دعوامون شدید شد کلی تهمت به من زد اومد سذمنو زد تودیوار تازه بازم میخواست منو بزنه که دخترم نزاشت . بعدازچندروز هم دیدم تمام عکسای منو ازگوشیش پاک کرده ولی اونو آنفالونکرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تو روی مردا وایسی تو روت وایمیستن.باید با پنبه سر ببری.اینجوری به جایی نمیرسی

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

عزیزم تو روی مردا وایسی تو روت وایمیستن.باید با پنبه سر ببری.اینجوری به جایی نمیرسی

خلاصه اون قهرکرد غذا میپختم نمیخورد محل به من نمیزاشت اصلا با اینکه من غذای مورد علاقشو که فقط اون دوست داره رو درست کردم بازم نخورد. اخه منم نمیتونستم راحت ببخشمش چون هم کتکم زد هم تهمتهای بدی بهم زد

بنظرم هردو مقصرید من جای شما بودم یواش جاری رو خودم بلاک میکردم یا انفالو میکردم رابطمم با شوهرم خیل ...

به بارهمون پسر برادرشوهرو خودم آنفالو کردم بعد دوباره دیدم تو فالووراش هست که دیگه بهش اینطور گفتم

نه سیاست داری خواهر من.نه عزت نفس!

بنظرم شوهرت دوستت داره که توی قهر میبرتت دکتر و بهت پول میده.مردی که دلش با زندگیش نباشه هیچکاری انجام نمیده واسه زن و بچه ش.فقط باید کمی سیاست و زبون بازی به خرج بدی تا باب دلت بشه همسرت.احتمالا جاریت زبون بازه که همسرت باهاش اوکیه.تا وقتی بجنگی و لج کنی جاری پیروزه!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

نه سیاست داری خواهر من.نه عزت نفس!بنظرم شوهرت دوستت داره که توی قهر میبرتت دکتر و بهت پول میده.مردی ...

خدالعنت کنه جاریمو خدامیدونه ازاول زندگیم تا الان چقدر به خاطریه عوضیه دورو کتک خوردم. حالا نمیدونم با این زندگی با این شوعر بی غیرت بادوتابچه چکارکنم

خدالعنت کنه جاریمو خدامیدونه ازاول زندگیم تا الان چقدر به خاطریه عوضیه دورو کتک خوردم. حالا نمیدونم ...

میدونی عزیزم رفتار همسرت درست نیستش که با زندادشش صمیمی هستش جوری که شما احساس ناراحتی و خطر کردی.اما رفتار شما هم درست نیستش.اینجوری فقط خودتو اذیت میکنی و رابطه تو نابود میکنی با همسرت!

باید دست از افکار منفی و شک به همسرت برداری.رهاش کنی و بخاطر خداوند صبور باشی و به خداوند بسپریش و مطمئن باشی که خداوند بهش اجازه نمیده خطائی بکنه!

همسرتو رها کن و روی عزت نفس خودت کار کن و بالا ببرش.حال درونیتو خوب کن و خودتو دوست داشته باش و با خودت ارزشمند رفتار کن و خودتو نادیده نگیر که همسرتم باهات رفتاری میکنه که خودت در درونت با خودت میکنی و تورو نادیده میگیره!

اما اگه دست از سرزنش و تحقیر ذهنی خودت برداری و خودتو دوست داشته باشی انرژی درونیت بالا میره و قدرت جذب پیدا میکنی و همسرت جذبت میشه و باهات ارزشمند رفتار میکنه!

عزیزم اینو بدون که منبع روزی و عشق تو فقط خداوند هستش نه همسرت!

پس بخداوند توکل کن و فقط برای رضای خداوند به همسرت محبت کن و زن خوبی باش براش.و از هیچکسی جز خداوند انتظار پاداش نداشته باش.اینطوری انقدر قوی میشی که هیچ چیز و هیچ کسی نمیتونه با رفتار و گفتارش تورو بهم بریزه🦋

میدونی عزیزم رفتار همسرت درست نیستش که با زندادشش صمیمی هستش جوری که شما احساس ناراحتی و خطر کردی.ام ...

ممنون عزیزم ازحرفای قشنگت. الان کلا غیراز مساله زنداداشش من کلا ترس اینو دارم که شوهرم بهم خیانت کنه . چون قبلا طاقت یه روزقهرمو نداشت ولی الان ۲۰ روزه قهریم زنگ میزنه بچه ها حتی سراغ منم نمیگیره